Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Prefab betonelementen voor de infra
Als keerwandspecialist is MBS Beton inmiddels een gekende naam in de infrasector, maar de producent van prefab betonelementen heeft een nog veel breder gamma.

Prefab betonelementen voor de infra

Zowel standaard als op maat

Als keerwandspecialist is MBS Beton inmiddels een gekende naam in de infrasector, maar de producent van prefab betonelementen heeft een nog veel breder gamma. Ook voor maatwerk betonproducten kun je bij het bedrijf uit Soest terecht. Een gesprek met bedrijfsleider Wim Kunnen over de toegevoegde waarde van MBS Beton die recent nog de nodige producten heeft geleverd voor onder andere de A24 Blankenburgverbinding en de Tweede Maasvlakte. 

Behalve voor keerwanden en andere standaard betonproducten kun je bij MBS Beton ook terecht voor maatwerk betonproducten.

MBS Beton is onderdeel van de MBS Groep en actief in zowel de infrasector als van oudsher in de agrarische wereld. “Binnen de groep beschikken we over productielocaties in Emmen, Soest, Wielsbeke (B) en Alphen aan den Rijn. Daarnaast hebben we partnerships met een aantal vaste leveranciers om tot een zo breed mogelijk assortiment te komen”, zegt Kunnen. “Onze klanten in de infrasector variëren van hoveniers- en grondverzetbedrijven tot middelgrote en grote aannemers. In die hoedanigheid zijn we dan ook betrokken bij de meest uiteenlopende projecten.”

MBS Beton leverde op de Tweede Maasvlakte onder andere een hele serie betonnen deksels.

Breed assortiment

Keerwanden, stapelblokken, taludtrappen, waterputten, afwateringsgoten…, MBS Beton levert het allemaal. “Naast onze keerwanden en andere standaard betonproducten kun je bij ons ook terecht voor maatwerk betonproducten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: poeren, hangschorten, deksels, stootplaten, afdeksloven, voorzetwanden en meer. Zo lang het maar geen schoonbeton is (CUR100)”, benadrukt Kunnen. Al is dat laatste op meerdere manieren te interpreteren, want de keerwanden bijvoorbeeld zijn mooi glad afgewerkt en uitermate maatvast. “We gaan prat op onze uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en zijn in staat om scherp aan de wind te zeilen.” Dat blijft in de markt niet onopgemerkt. Zo leverde MBS Beton op de Tweede Maasvlakte onder andere een hele serie betonnen deksels en op de A24 Blankenburgverbinding een reeks aan speciale keerwanden. “Maar ook voor kleinere projecten is men bij ons aan het juiste adres.”

Een grote voorraad standaard producten, snelle levertijden, korte lijnen en persoonlijk contact, dat zijn volgens Kunnen toch wel de voornaamste kenmerken van MBS Beton. “Met name dat laatste vinden we belangrijk. Bij ons geen automatische e-mails, maar een vast aanspreekpunt aan de lijn. Zodat we samen al sparrend tot het beste resultaat komen en waarmaken wat we beloven.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.