Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
‘Prefab beton is toekomstig marktleider’- Wim Kunnen, directeur MBS Infra
Station Elst, Gelderland.

‘Prefab beton is toekomstig marktleider’- Wim Kunnen, directeur MBS Infra

Snel geleverd en makkelijk toepasbaar

“Het voordeel van de standaard producten waarmee gewerkt wordt, is dat er snel uit voorraad geleverd kan worden”, vertelt Wim Kunnen, directeur bij MBS Infra. “Korte lijnen binnen de organisatie en de gerichte communicatie met de klant zijn kenmerkend voor MBS Beton. Vandaag bestellen kan betekenen dat het een dag later op transport gaat. Wegenbouwers, grondwerkers en hoveniers maken daar dankbaar gebruik van.” 

Rotterdamsebaan, prefab betonwanden.

Maatwerk prefab beton voor de infra

Voor wie behoefte heeft aan prefab beton producten op maat is MBS een vooraanstaande speler in de markt. “We inventariseren vooraf goed de klantbehoefte en geven desgewenst het juiste advies voordat we tot productie overgaan”, legt Kunnen uit. “Je kunt hierbij denken aan producten zoals antraciete keerwanden of keerwanden met een bijzondere structuur, hangschorten, afdekkers, maar ook betonnen sleepers en steigers. Het gemak van een maatwerk betonproduct prefab aangeleverd te krijgen is enorm. Het werkt snel en schoon op de bouwlocatie.”

Een belangrijk punt waarom klanten voor MBS kiezen is vanwege de combinatie van ons eerlijke en passende advies in het voortraject en het leveren van een goed beton product”, zegt Kunnen. “Ons motto is ‘Doen wat we zeggen’ en dat wordt door onze relaties al jaren op prijs gesteld.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.