Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Powertrain Garantie voor powerful machines

Powertrain Garantie voor powerful machines

Hitachi benadrukt kwaliteitsimago met garantie en serie-7 wielladers

Hitachi Construction Machinery Europe (HCME) is druk bezig om het uitgebreide machinepark te actualiseren. Zoals de twee Stage V wielladers die recentelijk werden gepresenteerd: de ZW180-7 en de ZW310-7. Het zijn niet alleen schone, maar ook krachtige en betrouwbare machines. Hitachi biedt ze dan ook standaard aan met Powertrain Garantie.

Als ondernemer wil je dat alle machines een optimaal resultaat leveren en zo min mogelijk op bezoek gaan bij de reparatiewerkplaats. Bij de keuze voor een machine gaat het dan om kwaliteit enerzijds en aftersales service anderzijds. Door regelmatig onderhoud te plegen blijft de bedrijfszekerheid van een machine hoog en behoudt hij tevens zijn waarde. Om het kwaliteitsimago van Hitachi te benadrukken en onderbouwen krijgen kopers van machines standaard een Powertrain Garantie aangeboden. De koper is daarmee maar liefst 5 jaar lang of maximaal 9.000 draaiuren verzekerd van een optimale service. Voor wie nog een stap verder wil gaan biedt Hitachi Construction Machinery zelfs een drietal uitgebreide servicecontracten onder het eigen Premium Support label.

De ZW180-7 in actie. De nieuwe functie om de naderingssnelheid te beheersen zorgt voor snellere en efficiëntere laadcycli.

Veiligste op de markt

Er kan er maar een de veiligste zijn op de markt en volgens Hitachi zijn dat de nieuwe wielladers uit de serie-7. Zo biedt de cabine optimaal zicht rondom, mede dankzij de smalle motorkap. Aanvullend geeft het Aerial Angle camerasysteem de machinist van bovenaf een overzicht van het directe werkterrein (kijkhoek = 270 graden). Tot slot geeft het obstakeldetectiesysteem direct een signaal wanneer iets of iemand zich te dicht bij de achterkant van de machine bevindt.

Mede dankzij de smalle motorkap biedt de cabine van de ZW310-7 optimaal zich rondom, zodat er veilig mee kan worden gewerkt.

Kortere cyclustijden

Hij mag dan de benjamin zijn binnen Hitachi’s nieuwe serie-7 wielladers met Stage V motor, de ZW180-7 biedt nóg betere prestaties en meer trekkracht dan zijn voorganger dankzij enkele wezenlijke verbeteringen aan het draaimoment van de motor. Het resultaat is dat de bak gemakkelijker is te vullen, de cyclustijden korter zijn geworden en de productiviteit hoger ligt. En dat met minder brandstofverbruik.

Bij de Stage V wielladers van serie-7 zorgt de nieuwe functie om de naderingssnelheid te beheersen (Approach Speed Control) voor een sneller en efficiënter verlopende laadcyclus. Hiermee wordt nog eens 16 procent extra aan brandstof bespaard. Aansluitend zorgt de functie voor extra vermogen voor een automatische verhoging van het toerental op hellingen, zodat de rijsnelheid gelijk blijft en de cyclustijd zo kort mogelijk is.

Om het kwaliteitsimago van Hitachi te benadrukken en te onderbouwen krijgen machinekopers standaard een Powertrain Garantie aangeboden.

Comfortabele grote broer

De ZW310-7 is de grote broer van de ZW180-7. Hij is volgens Hitachi ontworpen om “machinisten ook onder de zwaarste werkomstandigheden volledige controle te geven over hun werkomgeving en biedt naast de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen in de industrie ook ongeëvenaard comfort in de cabine.” Zo behoort het geluids- en trillingsniveau tot de laagste op de markt en is de wiellader bijzonder gebruiksvriendelijk dankzij voorzieningen zoals de verbeterde stoel met gemonteerde elektrische bedieningshendels, een nieuwe bediening voor de monitor en een handig schakelpaneel aan de zijkant. Door de nieuwe ECO-meter kan de machinist in real time het brandstofverbruik controleren en aansluitend via verschillende instelbare functies de prestaties verbeteren.

Manager productmanagement Bill Drougkas: “De nieuwe ZW310-7 is speciaal ontworpen om Europese klanten krachtige prestaties, lage totale eigendomskosten en exceptio-nele efficiëntie te bieden. De wiellader is gebouwd volgens de strengste kwaliteitsnormen en geeft een significante boost aan de productiviteit in drukke steengroeven en grote recyclinginstallaties, met positieve gevolgen voor de omzet.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.