Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Pladdet introduceert nieuwe tiltrotator en bomenknipschaar op de Matexpo 2021

Pladdet introduceert nieuwe tiltrotator en bomenknipschaar op de Matexpo 2021

Verder is er een deel van het grote assortiment aanbouwdelen te zien; waaronder sorteergrijpers, grondboren, hydraulische magneten, vergruizers, trilblokken, combischaren, SMP tiltrotators, Westtech bosbouwapparatuur bakken, snelwissels, kantelstukken en sloophamers. Kijk voor meer info ook op www.pladdet.nl

NIEUW PRODUCT SMP Tiltrotator ST4

Pladdet speelt met de ST4 in op de groeiende vraag van klanten naar tiltrotators voor de kleinste graafmachines. De ST4 is de nieuwste aanwinst in de SMP tiltrotator-serie en biedt dezelfde voordelen van de grotere modellen in de kleinste verpakking. 

Pladdet is al ruim 15 jaar officieel importeur van SMP tiltrotators in Nederland en België en ziet een explosieve groei in dit segment.  De klanten zijn te spreken over de Zweedse kwaliteit en de 3 jaar garantie. Pladdet heeft altijd een groot aantal tiltrotators op voorraad. Geschikt voor machines van 2 ton tot 30 ton. 

NIEUW PRODUCT Westtech CL320

De nieuwe Westtech CL320 is een veelzijdige bomenknipschaar om veilig bomen en struiken mee te kappen op grote oppervlaktes. Dit type kan aan alle graafmachines worden gebouwd. Het voordeel van de CL320 is de sterke grijperdelen met een grote openingswijdte. De grijper heeft een smoorklep, waardoor de snelheid van de grijperopening ingesteld kan worden. Verder kan de CL320 de afgeknipte takken/bomen  in bundels neerleggen en kan de verzamelaar makkelijk worden verwijderd om gewicht te verminderen. Geschikt voor machines van 12 tot 20 ton.

Van harte welkom op stand 613 en 622
We nodigen de bezoekers van harte uit op stand 613 en 622 onze producten onder het genot van een hapje en een drankje zelf te ervaren!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.