Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Pionier in bedrijfskleding & PBM sluit perfect aan bij veiligheidsprogramma ‘Bewust Zonder Ongevallen’

Pionier in bedrijfskleding & PBM sluit perfect aan bij veiligheidsprogramma ‘Bewust Zonder Ongevallen’

Bedrijfskleding en Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM) zijn enorm belangrijk in de GWW, infra, transport en logistiek. Maar voor bedrijven die dit dagelijks gebruiken, is het iets waarin ze ontzorgd willen worden. En dát is precies wat HKV Ochten doet. Met een heel breed assortiment én een eigen kledinglijn (Quest), zijn ze een grote speler, maar klein gebleven in de manier van communiceren. Daarom kiest GMB voor HKV als nieuwe totaalleverancier.

Bert Oomen, accountmanager bij het familiebedrijf HKV vertelt: “Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsproducten vanuit een hele platte organisatie. Ons servicelevel ligt erg hoog, maar dat vinden wij heel vanzelfsprekend.”

Bewust zonder ongevallen. Zó!

Dat kan Gerard van der Veer, hoofd materieelbeheer bij GMB, beamen. Het bedrijf heeft recent gekozen voor HKV als totaalleverancier voor alle bedrijfskleding en PBM. Bij GMB, een veelzijdig bedrijf dat uiteenlopende werken aanneemt op het snijvlak van land en water, vinden ze veiligheid belangrijk. “Iedere dag, iedere medewerker gezond en veilig weer thuis. Dat is ons doel. Met ons veiligheidsprogramma ‘Bewust Zonder Ongevallen’, is het veiligheidsbewustzijn onder medewerkers vergoot. Bedrijfskleding en PBM zijn een belangrijk onderdeel van die veiligheid.”

De standaard Quest RWS huislijn. “Onze jas is versie 3.0: we blijven constant verbeteren en doorontwikkelen waarbij we de wensen en opmerkingen van de klant meenemen in het verbeterproces.” Bert Oomen, HKV Ochten.

 

Nieuwe positionering

De nieuwe positionering van GMB was reden voor de nieuwe kledinglijn. “We werken steeds vaker in RWS-gebied, “zegt van der Veer, “dus wilden we onze bedrijfskleding allemaal fluororanje met korenblauw hebben -eerder fluorgeel-korenblauw- om een betere uitstraling/geheel te hebben naar de oranje RWS kleding toe. ” Met een enorme diversiteit aan disciplines binnen GMB, zijn er minstens net zo veel behoeftes qua bedrijfskleding. “Wat de één prettig vindt, is voor een ander maar niks. We willen aan zoveel mogelijk behoeftes tegemoet komen, maar binnen één bedrijfsuitstraling. En dán moet je bij HKV zijn!”
Persoonlijke aandacht voor individuele wensen

“HKV heeft aandacht voor onze mensen. Bert Oomen gaat zelfstandig op pad om de wensen van de dragers van de kleding in kaart te brengen. Met de opmerkingen vanuit het werkveld gaat hij aan de slag en vertaalt dit naar kledingstukken met niet alleen de juiste pasvorm, maar ook met de juiste aanpassingen.” Oomen vult aan: “Zestien jaar geleden zijn we begonnen met onze eigen kledinglijn waarbij we de beste elementen van bestaande standaardkleding toepassen.”

Aangepaste kleding voor optimaal draagcomfort en pasvorm

“We anticiperen op de vraag van de drager en brengen optimaal advies uit naar GMB. Zo ontstaat er draagvlak en tevredenheid binnen de organisatie. Vervolgens gaan we aan de slag en wordt de functionaliteit en het comfort van de huisstijlkleding optimaal afgestemd op de gebruiker. Zakje voor duimstok? Check. Kortere parka? Check.” Onder het eigen huismerk Quest heeft HKV al veel kledingspecials op wensen van de klant uitgebracht die met behulp van gerenomeerde fabrikanten geconfectioneerd zijn. Van der Veer besluit: “Werkzaamheden en behoeftes veranderen, de kleding daarmee ook. Het is een continu proces waarin je echt moet samenwerken. Dat gaat uitstekend met HKV.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.