Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Persuitnodiging InfraTech 2023

Campagnebeeld-InfraTech-2023-nieuwe-datum-bekend

11 januari 2023 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Van 17 t/m 20 januari 2023 vindt de 15e editie van vakbeurs InfraTech plaats in Rotterdam Ahoy. Al 27 jaar draagt InfraTech bij aan de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven en aan wederzijds begrip tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. InfraTech is daarmee het grootste nationale platform voor de hele infrasector en de belangrijkste ontmoetingsplek tussen de publieke en private sector. 

Als er één sector is die de oplossingen kan en moet leveren aan de uitdagingen waar we voor staan, is het de infrasector. Groeiend ruimtegebrek, de energietransitie, klimaatadaptatie, nieuwe vormen van mobiliteit, achterstallig onderhoud aan cruciale kunstwerken, een gebrek aan grondstoffen en personeel: ze vragen stuk voor stuk om slimme en innovatieve antwoorden. 

Officiële opening 

Dat is precies waarover Michèle Blom, directeur-generaal van gastheer Rijkswaterstaat en Marc Van Leeuwen, directeur Projectmanagement & Engineering van gastheer Gemeente Rotterdam, over in gesprek gaan met diverse deskundigen tijdens de opening. InfraTech opent de vakbeurs met een debat dat ingaat op de grote uitdagingen waar de sector voor staat. 

Datum: 17 januari 2023

Tijd: Inloop vanaf 10.30 uur, start om 11.00 uur

Locatie: Rijkswaterstaat Paviljoen, hal 6 

Uitreiking Innovatieprijzen 

Ook deze editie is er weer een uitgebreid kennisprogramma, met sessies van partners zoals CROW, de Bouwcampus, de waterschappen en de gastheren. Een van de highlights is de uitreiking van de Innovatieprijzen door minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers, op woensdag 18 januari om 11.00 uur. 

De genomineerden zijn hier terug te vinden: MIS NIKS VAN DE INFRATECH INNOVATIEPRIJS

Nieuw: Infra Career Lounge

Het vinden en behouden van goede medewerkers is een van de grootste opgaves van de komende jaren. Nieuw dit jaar is de Infra Career Lounge, waar exposanten van InfraTech op 19 januari een eigen meetingpoint hebben om jonge talenten te ontvangen. Studenten en young professionals kunnen informeren over hun carrièremogelijkheden, hun CV en LinkedIn profiel laten checken en een safaritour over de beursvloer volgen. 

Praktische info 

  • Registreren voor de vakbeurs is gratis via de volgende link: InfraTech 2023 (gesevent.com) – U kunt hier aangeven dat u pers bent.  
  • Er is een perskamer beschikbaar bij ‘Exhibitor Services’ in de Plaza, de ruimte is hier echter beperkt. Er zijn ook voldoende werkplekken op de Infostand, waar ook het InfraTech team zit en in de restaurants RiVers en ’71. 
  • Er is een Wi-Fi netwerk beschikbaar genaamd InfraTech 2023 (geen wachtwoord) 
  • De plattegrond en exposantenlijst zijn op de website te bekijken.
Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht