Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Overname Labrujère door De Klerk Werkendam

Overname Labrujère door De Klerk Werkendam

De Klerk Werkendam breidt per heden zijn bedrijfsactiviteiten uit door overname van Labrujère uit Middelburg. De overname van Labrujère past in de strategie van De Klerk om te excelleren in (constructieve) waterbouwoplossingen en hierin een totaaloplossing te bieden.

Sterke en betrouwbare partner in Waterbouw, Staalbouw én Werktuigbouw

De Klerk Werkendam is al meer dan 140 jaar een bekende en betrouwbare partner in waterbouw en staalbouw. Labrujère is, met ruim 75 jaar ervaring en veelzijdige expertise, een begrip op het gebied van hoogwaardige staalconstructies en werktuigbouwkundig onderhoud. Beide partijen hebben de afgelopen jaren al veel tot volle tevredenheid samengewerkt. Met de overname versterkt De Klerk haar disciplines Waterbouw en Staalbouw met de uitbreiding Werktuigbouw. Hiermee wordt een breed pakket aan werkzaamheden en diensten geboden.

de-klerk-labrujere-kopieren

Directeur De Klerk Werkendam Arie Schaap (links) schudt de hand van Marcel van Gurp van Labrujère (rechts)

 

De Klerk neemt alle activiteiten en medewerkers van Labrujère over. Labrujère blijft onder eigen naam en vanuit het vertrouwde adres in Middelburg de staalbouw en werktuigbouwkundige services bieden onder de huidige leiding. Algehele aansturing en bedrijfskundige zaken wordt gedaan door Arie Schaap, directeur De Klerk Werkendam, waarbij de algemene zaken centraal gefaciliteerd worden vanuit De Klerk. Door op veel vlakken synergie te creëren tussen beide bedrijven wordt het complete pakket aan diensten efficiënt en vakkundig uitgevoerd vanuit een  professioneel ingerichte organisatie.

“Met de overname hebben wij de overtuiging een nog sterkere marktpositie op te kunnen bouwen. Een combinatie van disciplines die niet vaak voorkomt”, aldus Arie Schaap, directeur De Klerk Werkendam. “Met de goede naam, kennis en vaardigheden van beide partijen onder één dak, zien wij de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.