Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Optimale productie dankzij de compacte volautomatische IGP grout meng- en pompunit 
De IGP op locatie.

Optimale productie dankzij de compacte volautomatische IGP grout meng- en pompunit 

INPIEQ, specialist in funderingsmachines en bijbehorend materiaal, speelt met de compacte hydraulische funderingsmachines in op de alsmaar groeiende behoefte aan flexibele machines van kleiner formaat met behoud van rendement.  

INPIEQ staat niet stil en blijft continu door ontwikkelen. “Zo hebben we recent onze verhuurvloot uitgebreid met een IGP 150 en IGP 300 machine. Onze verhuur service is een uitkomst voor bedrijven die een machine maar tijdelijk of eenmalig nodig hebben. De machines die wij verkopen aan klanten worden meestal helemaal op maat gemaakt en volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Met onze ervaring en kennis denken wij graag met de klant mee en ontwikkelen dan een machine die volledig voldoet aan de gestelde eisen”, vertelt INPIEQ-directeur Frank van Deursen trots.

Hoogst haalbare productie

De doorontwikkelde plunjerpomp heeft als groot voordeel dat deze een constante flow levert. Zo bereik je geheel piekdrukvrij de maximale flow- en pompsnelheid. De stabiele flow levert een optimale productie op. Via het ruim opgezette bedieningspaneel kun je eenvoudig de pomp bedienen + via het 10” display heb je duidelijk beeld op de status van de complete unit en zelf je verbruik van cement. Wanneer je deze machine gebruikt in combinatie met het INPIEQ Registratie Systeem worden alle gegevens niet alleen nauwkeurig gemeten en duidelijk weergegeven op het display maar ook nog eens automatisch opgeslagen en als compleet rapport verzonden naar kantoor. De unit is via een afstandsbediening aan te sturen. Deze volledig elektrisch aangedreven machine is modulair op te bouwen en kan desgewenst door INPIEQ ook ingebouwd worden in een container. 

Verschillende uitvoeringen en maatwerk

De grout meng- en pompunit type IGP biedt INPIEQ in de basis aan in 2 verschillende varianten. De IGP 150 met een mengcapaciteit van max 10m³/hr en opslagcapaciteit van 500 liter en de IGP 300 met een mengcapaciteit van max 14m³/hr. en opslagcapaciteit van 1500 liter. 

Alle units zijn standaard uitgerust met loopbordessen waardoor de bediener altijd op een schone ondergrond staat. Door de slimme bouw qua aansluitingen en positie van componenten is deze ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. 

Wanneer er behoefte is aan een grotere opslagcapaciteit of andere aanpassingen, dan ontwikkelt INPIEQ op aanvraag graag een machine die volledig toegespitst is op deze specifieke wensen. De IGP 150 en IGP 300 zijn te huur vanaf 1 week.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.