Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Ontdek de nieuwe generatie Tigris K5/M5 op ISH 2019

Ontdek de nieuwe generatie Tigris K5/M5 op ISH 2019

ISH is met circa 200.000 bezoekers en 2400 exposanten de meest vooraanstaande vakbeurs ter wereld en vormt een internationale ontmoetingsplek voor het verantwoord gebruik van water en energie in gebouwen. Van 11 tot 15 maart verwelkomt Wavin, Europees marktleider op het gebied van kunststof leidingsystemen, geïnteresseerde beursbezoekers in hal 5.0, stand A 48 met een vernieuwde stand en een ideale combinatie van innovatieve en erkende systeemoplossingen.

Bijzonder hoogtepunt: de Europese marktlancering van Tigris K5/M5
De gloednieuwe serie persfittingen van Wavin met een uniek ‘ACOUSTIC LEAK ALERT’. Dit systeem zal een nieuwe standaard vestigen voor kunststof toevoerleidingen.

Uitgebreid portfolio
Wavin presenteert een uitgebreid portfolio met producten: van hoogwaardige installatiesystemen voor drinkwater en CV tot slimme regelsystemen voor vloerverwarming en –koeling, van stille afvoersystemen tot efficiënte regenwaterafvoer in onderdruk. “Dit maakt deel uit van onze ambitie om de waarde van gebouwen te vergroten met zinvolle installaties. We willen bovendien meer voordelen bieden met onze systeemoplossingen”, aldus Gert Lesterhuis, Sales Director, B&I Nederland. “Installateurs staan bij alles centraal en we ontwikkelen producten waardoor hun werk beter, eenvoudiger, sneller en veiliger wordt”.

Met de lancering van Tigris K5 en Tigris M5 op de Europese markt neemt Wavin de volgende stap op weg naar toekomstbestendige installatiesystemen voor drinkwater. Het is de eerste fitting ter wereld met een akoestisch alarmsysteem voor lekkages. Bij een perstest die wordt uitgevoerd met lucht in plaats van water, laat een ongeperste fitting luid en duidelijk een fluitsignaal (+/- 80dVBA) horen. Zo kan het lek eenvoudig worden opgespoord. De nieuwe Tigris K5/M5 is de opvolger van de populaire Wavin Tigris K1/M1-fitting en heeft de lat nog wat hoger gelegd. Met OPTIFLOW, de verhoogde (tot wel 50%) doorlaat, worden de Zeta-waarden aanzienlijk verminderd. Tigris K5/M5 biedt zodoende de best mogelijke doorstroming.

“Met de nieuwe Tigris K5/M5-persfittingen kunnen we tijdens installatie optimale zekerheid bieden”, zegt Lesterhuis. “We geven bezoekers van onze beursstand alvast een demonstratie van de diverse mogelijkheden van onze innovatieve oplossingen”.

Wavin AS+ – het voordeel van geluidsisolatie
De presentatie van het compleet vernieuwde geluidsarme afvoersysteem Wavin AS vormt een ander hoogtepunt tijdens de beurs. Het Wavin AS-leidingsysteem is gemaakt van het materiaal ASTOLAN, dat een speciale moleculaire structuur en een hoge dichtheid heeft. Wavin AS is al meer dan 30 jaar zeer succesvol op de markt en zorgt dat afvalwater aanzienlijk minder lucht- en contactgeluid oplevert. Is het mogelijk om zo’n topper te overtreffen? Wavin laat met de aangewezen opvolger Wavin AS+ tijdens de ISH zien hoe een topproduct, dat zich al tientallen jaren heeft bewezen, duurzaam verbeterd kan worden. En de resultaten zijn bijzonder overtuigend.

Leefklimaat in beweging
Een aangenaam leefklimaat, thuis of op het werk, levert een significant betere kwaliteit van leven en werken op. Systemen voor oppervlakteverwarming en -koeling kunnen in dit geval zorgen dat het binnenklimaat energie-efficiënt is én optimaal comfort biedt. Wavin presenteert tijdens de internationale vakbeurs in Frankfurt een grote verscheidenheid aan vloer-, muur- en plafondsystemen die gemakkelijk zijn te bedienen via Sentio, een krachtig en slim regelsysteem. Meer informatie over Wavin is te vinden op www.wavin.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.