Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Ondersteund door de slogan “Where blue meets green” geeft Gorman-Rupp Europe BV het startschot voor de publieke campagne ten aanzien van de duurzaamheid strategie van het bedrijf.

Ondersteund door de slogan “Where blue meets green” geeft Gorman-Rupp Europe BV het startschot voor de publieke campagne ten aanzien van de duurzaamheid strategie van het bedrijf.

Nu deze strategie duidelijke vruchten begint af te werpen heeft men besloten hiermee naar buiten te treden.

De slogan “Where blue meets green” heeft een duidelijke betekenis. Blauw is sinds 1933 de huiskleur van Gorman-Rupp. Het bedrijf geeft hiermee aan dat ze alle ervaringen en de vaste waarden binnen het bedrijf blijft koesteren. Groen spreekt voor zich en duidt op de duurzaamheid agenda van Gorman-Rupp. Met het woord “meets” (ontmoet) geeft het bedrijf aan dat ze de toekomst omarmt, tegelijkertijd zich realiseert dat we met zijn allen aan het begin staan van een belangrijke ontwikkeling.

Onder het programma “Where blue meets green” ontwikkelt Gorman-Rupp producten en diensten waarmee het bedrijf de eigen milieu impact vermindert, en tegelijkertijd haar klanten helpt om hun duurzaamheid strategie te versnellen.

Zo is het bedrijfspand van Gorman-Rupp in Waardenburg voorzien van zonnepanelen waarmee het bedrijf energie neutraal opereert. De diesel aangedreven pompsets die het bedrijf in Nederland ontwikkelt en bouwt zijn geschikt om te draaien op 100% HVO, waarmee 89% CO2 wordt bespaart.

Een geheel nieuwe ontwikkeling is de E-Line, de eerste volledig geïntegreerde oplossing voor elektrische mobiele pompsets. Deze kunnen worden aangesloten op een auto oplaadpunt, een batterijpakket of op een traditioneel bouwstroom punt / generator.

Tenslotte start Gorman-Rupp in Juli van dit jaar met een CO2 compensatie programma, waarmee de uitstoot van de verhuurvloot geheel gecompenseerd wordt middels gecertificeerde programma’s

Meer informatie is te vinden op de website van het bedrijf en via de link www.wherebluemeetsgreen.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.