Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Onderscheidend in het leveren en verwerken van wapeningsstaal
Het verwerken van wapeningsstaal is en blijft mensenwerk.

Onderscheidend in het leveren en verwerken van wapeningsstaal

Er heerst een ontspannen sfeer bij het bedrijf dat ik vandaag mag bezoeken. We zijn hier omdat we nieuwsgierig zijn naar de redenen achter hun succes. Bij Palmax Infra & Bouw zijn ze gespecialiseerd in het leveren en verwerken van wapeningsstaal en directeur Canip Ilhan vertelt ons wat zijn bedrijf zo bijzonder maakt.

“Weet je waarom ik elke dag weer met een lach naar de zaak ga? Omdat we door de mentaliteit en inzet van onze mensen steeds weer positieve feedback krijgen van onze klanten. Natuurlijk gaat het om de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening en die zijn dik in orde. Daarnaast blijft het ook mensenwerk en onze medewerkers vormen de schakel tussen Palmax en de klant. We prijzen ons gelukkig dat we een stabiele basis van voormannen en vlechters hebben die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Daar profiteren onze klanten van, want wij zijn door al deze factoren de betrouwbare partner die men nodig heeft bij grote, en kleine, infrastructurele projecten.”

Ook voor levering van wapeningsstaal is Palmax de ideale partner.

Wat Palmax uniek maakt in de markt van wapeningsstaal is het feit dat ze zowel staal toeleveren als ook zelf verwerken. Door een strategische overname van Tilborghs Betonstaal BV heeft men zichzelf die onderscheidende positie bezorgd. Daarmee heeft Palmax extra stappen gezet op het gebied van slagvaardigheid, maar blijft het flexibel en betrokken. Vol energie vertelt Canip verder: “We richten ons op de volle breedte van de markt en dus ben je voor zowel een relatief kleine klus als voor een megaproject bij ons welkom. Die laatste spreken natuurlijk meer tot de verbeelding van infra-bouwend Nederland en ik ben trots om te kunnen melden dat we zowel bij de aanleg van de nieuwe zeesluis in Terneuzen als bij de verbreding en versterking van de Afsluitdijk intensief betrokken zijn. Bij dat soort projecten is een strakke planning, een goede communicatie en je houden aan de gemaakte afspraken enorm belangrijk. Tevens onderscheiden we ons in de markt doordat we altijd met eigen mensen werken. Daardoor hebben we 100% controle over het proces, de kwaliteit en de veiligheid. Palmax blinkt gewoonweg uit in wapeningsstaal.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.