Platform over civiele techniek & infrastructuur
Geotextiel

Omvangrijk assortiment aan geokunststoffen

image001_0001
JUTA Group heeft het complete productieproces van A tot Z in eigen hand en beschikt over een omvangrijk assortiment aan geokunststoffen.

Tekst | Roel van Gils

Beeld | JUTA Holland

11 oktober 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Met een zeer uitgebreid assortiment aan geokunststoffen is JUTA Holland een belangrijke toeleverancier voor de infrasector in ons land. “We bieden een totaalpakket voor de GWW tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding”, zegt Berry Post van JUTA Holland, onderdeel van de Europese JUTA Group. “Niet geheel onbelangrijk is bovendien dat we veelal ‘gewoon’ uit voorraad kunnen leveren vanuit ons hagelnieuw distributiecentrum in Wolvega. Of het nu gaat om één rol of vijf volle trailers.”

JUTA Holland is al meer dan tien jaar het verkoopkantoor voor de Benelux en Noordoost Duitsland van JUTA Group, een speler van formaat met ruim 2.300 medewerkers en negentien productielocaties. “JUTA Group heeft het complete productieproces van A tot Z in eigen hand en beschikt over een omvangrijk assortiment aan geokunststoffen voor toepassing in verschillende sectoren”, legt Post uit. “Specifiek voor de infrastructuur leveren we een totaalpakket aan wovens, non-wovens, folies en geogrids in allerlei soorten en gradaties voor gebruik op onder meer afvalstortplaatsen, waterbekkens, dijken, tunnels en onder auto- en spoorwegen.”

JUTA Holland kan veelal ‘gewoon’ uit voorraad leveren vanuit het hagelnieuw distributiecentrum in Wolvega.

Altijd de beste optie

De focus bij JUTA Group ligt volgens Post op een continue vernieuwing en verbreding binnen diverse branches. “De producten worden geproduceerd volgens de ISO-certificeringen en zijn zowel intern als extern uitvoerig gecontroleerd en getest volgens de laatste Europese en internationale standaarden, zonder daarbij de prijs uit het oog te verliezen. We durven gerust te stellen dat onze producten qua prijs/kwaliteitsverhouding het beste alternatief bieden in de markt. Komt nog bovenop dat we een snelle levering kunnen garanderen door hoge voorraden. Sinds de verhuizing naar ons nieuwe distributiecentrum in Wolvega hebben we de voorraad aanzienlijk kunnen uitbreiden. We hebben de grootste voorraad aan geokunststoffen in de Benelux en Noordoost Duitsland. Daarnaast kunnen we producten volledig op maat van ieder project aanpassen en met eigen transport op locatie afleveren. Denk aan het bewerken van geweven doek, de mogelijkheid tot maatwerk of stikken van weefsels, het is geen enkel
probleem voor ons.”

De ambitie van JUTA Holland is om zich nog verder te specialiseren in de infrasector. “Ons doel is om uit te groeien tot dé toeleverancier voor de infrasector”, zegt Post. Hij sluit bovendien niet uit dat er in de nabije toekomst een projectenafdeling wordt opgetuigd, zodat JUTA Holland volledig zelfstandig projecten kan aanvliegen. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd!     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht