Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Nu ook zandkippers te huur bij Veldhuizen

Nu ook zandkippers te huur bij Veldhuizen

Door het aantrekken van de wegenbouw is er een grote vraag naar zandkippers. Levertijden lopen uit en bij schade aan de auto moet er doorgewerkt worden.
Om op deze vraag in te springen heeft Veldhuizen een verhuurvloot opgezet. Veldhuizen start met een vloot van 15 kippers.

De meeste kippers zijn van het model 8×4 met een laadvermogen van 27 ton. Deze kippers zijn ontworpen met een vangmuil op 8m vanaf de bumper; hiermee kunnen diepladers getrokken worden van 10,75 m, zodat een compleet asfalt set getransporteerd kan worden.
Voor de grotere ladingen zijn er 10×4 kippers met een laadvermogen van 30 ton. Deze zijn uitgevoerd met een 26 tons tandemstel en kippen zeer stabiel met zware vrachten.

Veldhuizen

Voor het echte zware werk is er een vloot van 10×8 terreinvoertuigen. Deze zijn uitgevoerd met 24” banden voor maximale terrein vaardigheid en hebben een totaal gewicht van 50 ton. De kippers hebben verzwaarde assen, verzwaarde stabilisators en de sterkste veren die leverbaar zijn.
Deze terreinbeulen zijn te huur met een versterkte Hardox bak voor transport op locatie en geschikt voor extreme belasting.

De kippers zijn te huur per dag, week of  maand. Ook zijn er tarieven voor het weekend of project basis mogelijk.

Prijzen en afmetingen zijn te vinden op www.veldhuizen.nl/verhuur/bouwvoertuigen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.