Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Nu ook heupzenders in bekende Panther-serie

Nu ook heupzenders in bekende Panther-serie

Tele Radio is dé expert op het gebied van veilige radiografische afstandsbediening. De systemen zijn overal te vinden waar het risico op letsel bij de werkzaamheden moet worden beperkt. Tijdens MATEXPO liet Tele Radio zien hoe waardevol ze zijn voor de bouwsector en infrastructurele werken omdat ze bijdragen aan een efficiëntere en veiligere werkplek. Primeur zijn drie nieuwe heupzenders die aan de bekende Panther-serie worden toegevoegd. Ze zijn eind september beschikbaar.

Dankzij de afstandsbedieningen van Tele Radio hoeft een gebruiker niet heen en weer te lopen en kan hij of zij de beste zichtlocatie kiezen voor het werk. De zender zal waarschuwen als de gebruiker te ver van of te dicht bij het object staat. Er is veel meer vrijheid dan bij een vaste of bedrade bedieningsunit, zonder het risico van struikelen over kabels.

De systemen van Tele Radio zijn ontwikkeld voor industriel gebruik, universeel toepasbaar en verregaand op de klantenwens af te stemmen. Uniek is de veiligheidscertificering, die door een onafhankelijke keuringsinstantie is afgegeven.

Panther primeur: 2,4 GHz heupzenders met PLd veiligheidsniveau

De populaire Panther-serie, die alleen bestond uit handzenders, wordt binnenkort uitgebreid met een drietal heupzenders met een variabele configuratie. Het binnenwerk is gebaseerd op de populaire Panther PN-T19-2 met onafhankelijke PLd/CAT3 certificering, een veiligheidsniveau dat ook voor de nieuwe heupzenders geldt.

Alle Panther zenders communiceren op de wereldwijd, vrij beschikbare 2,4 GHz frequentie en profiteren van een groot bereik en de uitgebreide keuze wat betreft ontvangers, aansluitmogelijkheden en accessoires. Met de heupzenders zet Tele Radio het succes van de aantrekkelijk geprijsde Panther PN-T19-2 ‘PLd’ voort.

Drie varianten van de Panther heupzenders

De Panther PLd/CAT3 heupzender zal in drie varianten beschikbaar komen. De splinternieuwe Panther T27-02 is een standaardzender van ongeveer 24 centimeter breed met 2 joysticks en 2 schakelaars en hij is bij uitstek geschikt voor heffen en hijsen.

Er kan ook worden gekozen voor maatwerk in een 24 centimeter of 33 centimeter brede behuizing. De gebruikers kunnen zelf de knoppen, de frontplaat en programmering kiezen. Dankzij deze flexibiliteit is de Panther-heupzender breed inzetbaar voor verschillende gebruikersgroepen. Alle drie de zenders hebben een display en de IP67 beschermingsgraad.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.