Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Nooit meer in de put door een tekort aan bouwputstaal

Nooit meer in de put door een tekort aan bouwputstaal

Het maakt helemaal niet uit of je als bedrijf zelf geen constructiestaal op voorraad hebt om een bouwput of andere grond- of waterkerende constructie te realiseren. Bij Intra BV heeft men zich namelijk gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van allerhande staalproducten voor dit soort projecten.

Het bedrijf uit Bunschoten-Spakenburg beschikt over een enorme voorraad staal bestemd voor de grond-, weg- en waterbouw. We spreken met Jelle Veldhuizen, zoon van de eigenaar bij Intra BV, over grote voorraden, eigen productiecapaciteit en vooral het denken in oplossingen.

Ooit vanuit huis begonnen, nu een van de grootste leveranciers qua voorraad
“Mijn vader, Addy Veldhuizen, richtte in 2004 Intra BV op. Na enkele jaren bij een leverancier van damwanden te hebben gewerkt is hij vanuit huis begonnen met de verkoop van damwanden. Vandaag de dag werken we met een team van acht vaste, enthousiaste medewerkers en voorzien we de sector van alle benodigde staalprofielen voor grond- en waterkerende constructies.”, opent Jelle Veldhuizen het gesprek.

De adviseurs van Intra BV staan met raad en daad klaar voor de klant. Veldhuizen: “Of het nu gaat om damwand, buizen, balken of verankering, we kijken samen met de klant naar de beste oplossingen en toepassingen. We verzorgen indien gewenst een compleet ontwerp of helpen mee bij het optimaliseren van een grond- of waterkerende constructie. Dankzij onze grote voorraad, eigen productiefaciliteiten en ons wereldwijde netwerk van samenwerkende bedrijven hebben we altijd de juiste oplossing binnen handbereik. Intra BV is qua voorraad wereldwijd een van de grotere spelers in de branche.”

Intra BV

Ook deze meerpalen worden volledig verzorgd
door het bedrijf.

Maatwerk in alle opzichten
Intra BV levert zowel warmgewalste als koudgevormde damwand in alle gangbare profielvormen. Met eigen productiemiddelen als een walsstraat, een bewerkingsafdeling en kantbanken is Intra BV in staat om ultiem maatwerk te leveren. “Niet alleen qua afmeting, maar ook qua vorm kunnen wij pasklare producten leveren. Van het aanleveren van DWG-bestanden tot complete damwandberekeningen; wij ondersteunen de klant op alle fronten.”

Behalve voor de aankoop van diverse profielen kan men bij Intra BV ook terecht voor staalproducten, die tijdelijk ter beschikking worden gesteld voor een project. Dit is mogelijk op basis van een huur- óf koop-terugkoopovereenkomst. Tevens beschikt Intra BV over materieel zoals Silentpilers, ABI-stellingen, trilblokken en aggregaten. Veldhuizen zegt tot slot: “We voelen ons nooit te groot voor kleine projecten en zijn zeker niet te klein voor grote projecten.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.