Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
NK Veiligste Chauffeur 2021 van start

NK Veiligste Chauffeur 2021 van start

De finale van het NK Veiligste Chauffeur vindt plaats op zaterdag 25 september op het TT-Circuit van Assen. De beste 25 deelnemers winnen een fabrieksreis naar Volvo in Zweden.  

Waarom meedoen?

We zijn op zoek naar de veiligste chauffeur van Nederland. Het NK Veiligste Chauffeur is een competitie waarin we op zoek gaan naar de veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland. Tijdens het NK nemen Nederlandse vrachtwagenchauffeurs het tegen elkaar op. Het NK bestaat uit een online fase met kennisvragen en een fysiek evenement ter afsluiting. Na de online fase kwalificeren de beste 25 vrachtwagenchauffeurs zich voor de finaledag. Op het TT Circuit in Assen strijden de finalisten op zaterdag 25 september om de titel door proeven af te leggen. Het evenement op het TT Circuit wordt georganiseerd met inachtneming van de op dat moment geldende coronaregels. De winnaar van het NK mag zichzelf vervolgens een jaar lang de veiligste chauffeur van ons land noemen. Daarmee wordt hij/zij de opvolger van Martin Kolff de winnaar van het NK in 2019.

Eisen deelname

Wil je meedoen aan het NK Veiligste Chauffeur 2021? Leuk! Hiernaast vind je de eisen voor deelname.

De prijzen

De winnaar van het NK Veiligste Chauffeur 2021 wint naast de sportieve eer vanzelfsprekend de TVM Award. Daarnaast gaat de gehele top 25 beste vrachtwagenchauffeurs met de bus naar Volvo Trucks in Göteborg. Dit staat, onder voorbehoud van het coronavirus, gepland voor de laatste week van oktober 2021 of in de eerste week van november 2021. Hier wordt een bezoek gebracht aan de fabriek, het Volvo Trucks democentrum en aan het Volvo Museum. De nummers 26 t/m 75 gaan met de bus naar de grootste Volvo Trucks fabriek in Gent.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.