Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe vestiging Huur&Stuur in Veghel is open!

Nieuwe vestiging Huur&Stuur in Veghel is open!

Sinds 1990 is Huur&Stuur dé verhuurspecialist op het gebied van GWW-materieel. De afgelopen jaren heeft Huur&Stuur veel geïnvesteerd in nieuw materieel en geeft het bedrijf momenteel invulling aan de ambitie als verhuurbedrijf met landelijke dekking. Zo worden er in korte tijd 2 extra vestigingen geopend. Nu in Veghel en binnenkort in Steenbergen. In Veghel heeft Huur&Stuur haar intrek genomen bij de Royal Reesink collega’s van Kamps de Wild. De samenwerking tussen de Claas importeur en Huur&Stuur kwam eerder al in Valkenburg tot stand. De synergievoordelen die dit oplevert voor zowel de bedrijven als hun klanten heeft ertoe geleid ook in Veghel deze samenwerking aan te gaan.   

Over Huur&Stuur

Huur&Stuur is een landelijk opererende verhuurder van een compleet programma grondverzetmaterieel zonder machinist en is specialist in (hydraulische) uitrustingsstukken. De grootste kracht van het bedrijf naast een jong en uitgebreid machinepark? Kennis en ervaring! Doordat Huur&Stuur is voortgekomen uit de verhuurafdeling van De Kemp Groep maakt het bedrijf geen onderscheid tussen service aan een verkochte machine of service aan een verhuurde machine. De juiste machine in combinatie met een passend (hydraulisch) uitrustingsstuk? Vertrouw op de kennis en ervaring van onze verhuurcoördinatoren.

Ook vanuit Veghel verhuurt Huur&Stuur vanaf nu dus een compleet programma aan grondverzet-, wegenbouw- en aanvullend materieel. Kijk op ook www.huurstuur.nl voor het verhuurprogramma en reserveer eenvoudig het benodigde materieel. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.