Platform over civiele techniek & infrastructuur
Sectornieuws

Nieuwe servicepartner van Gorman-Rupp: Pomp Service Noord

Pomp Service Noord, gevestigd in Winschoten, mag zich sinds kort Authorized Service Partner van Gorman-Rupp noemen. Dit partnerschap geeft blijk...

pomp-service-noord-nieuwe-servicepartner-kopieren

3 januari 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Servicepunt voor reparaties en verhuur van pompen in de noordelijke provincies

Pomp Service Noord, gevestigd in Winschoten, mag zich sinds kort Authorized Service Partner van Gorman-Rupp noemen. Dit partnerschap geeft blijk van de hoogstaande kwaliteit en kennis van Pomp Service Noord, en biedt tegelijkertijd klanten van Gorman-Rupp een servicepunt in de noordelijke provincies van Nederland. Op de locatie van Pomp Service Noord zal een uitgebreid assortiment aan huurpompen beschikbaar zijn, en kan onderhoud aan pompen van Gorman-Rupp uitgevoerd worden.

Voor extra pompcapaciteit worden vaak huurmachines gebruikt. Het gebeurt regelmatig dat deze inzet niet van tevoren voorzien is, en dat pompen dan beschikbaar moeten zijn. Voor klanten in de noordelijke provincies van Nederland, biedt de nabijheid van het servicepunt van Pomp Service Noord het voordeel dat er een ruime hoeveelheid huurpompen en -accessoires van Gorman-Rupp opgesteld zullen zijn die direct ingezet kunnen worden. Deze huurpompen hebben een capaciteit van 85 m3/uur tot en met 400 m3/uur en zijn verkrijgbaar met aansluitmaten van 3” tot en met 6”. Overige machines zijn op aanvraag beschikbaar.

Naast de nabijheid van een nieuwe verhuurlocatie van pompen in deze regio, biedt het servicepunt van Pomp Service Noord ook onderhoud van pompen: zowel op locatie bij de klant als in het servicecentrum van Pomp Service Noord. Pomp Service Noord heeft zich bewezen als een betrouwbare servicepartner. Regelmatig worden engineers van Pomp Service Noord, vanwege hun uitgebreide kennis en ervaring, gevraagd voor specifieke vragen op het gebied van pomptechnologie en rotating equipment.

Kaj Henssen, een van de twee eigenaren van Pomp Service Noord, over de samenwerking met Gorman-Rupp: “We begonnen acht jaar geleden met Pomp Service Noord. Inmiddels is het uitgegroeid tot een onderneming waar 12 personen dagelijks klaarstaan voor hun klanten. We hebben een servicecentrum waar we uitgebreide reparaties en specialistisch onderhoud uitvoeren, of komen langs met een van onze drie volledig uitgeruste service-auto’s. We hebben ambitieuze groeiplannen, en de erkenning door Gorman-Rupp als Authorized Service Partner is daarin een mooie stap.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%