Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe range standaard aggregaten

Nieuwe range standaard aggregaten

Brinkmann & Niemeijer introduceert een complete range standaard aggregaten voor de GWW en de verhuurmarkt. Aggregaten die voldoen aan de laatste emissie-eisen en die speciaal voor deze sector zijn voorzien van verschillende opties, zoals; extra grote dubbel­wandige brandstoftank, robuust frame/slede, centraal hijsoog, heftrucksloffen, externe tankaansluiting, uitgebreid bedieningspaneel, Cee Form afname wandcontactdozen en klemmen ten behoeve van het aansluiten van kabels.

Alle aggregaten zijn samengebouwd met A-merk componenten. De motoren van diverse bekende merken, de generatoren van Mecc Alte en de besturing van Deep Sea. Het gamma loopt van 20 kVA tot 550 kVA.

Maatwerk geheel naar wens te leveren
Als een standaardproduct niet special genoeg is dan heeft B&N de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Dit kan op basis van diverse wensen zijn, zoals een bijzonder laag geluidsniveau, afwijkende afmetingen, stapelbaarheid of anderszins; maatwerk dus tot in elk detail. Ook met betrekking tot de bediening en de afname kan B&N een specifiek voorstel uitwerken waardoor het totale product beter aansluit bij de bedrijfsvoering van de klant. Door de juiste keuze van de omkasting, de motor en de besturing zijn de producten uitermate robuust en universeel inzetbaar. B&N weet dat deze markt speciaal is en kan daar ook een passende oplossing voor bieden.

Brinkmann & Niemeijer Motoren (B&N) is sinds vele decennia een vooraanstaande fabrikant van stroomaggregaten, met een meer dan uitstekende reputatie in de Nederlandse markt. Door de jaren heen heeft B&N zich steeds verder ontwikkeld en is inmiddels sinds vele jaren ook een begrip op het gebied van (complexe) noodstroom-oplossingen, aggregaten voor GWW/verhuur en voor de binnenvaart.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.