Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe modellen en evoluties bij Yanmar

Nieuwe modellen en evoluties bij Yanmar

Bovendien vernieuwt Yanmar de gebruikersinterface van zijn SmartAssist Remote-vlootbeheersysteem, dat uiterst gebruiksvriendelijk is en nieuwe functionaliteiten bevat. Kers op de taart is YCare, waarmee Yanmar een verlengde garantie tot zes jaar aanbiedt.

De B75W is een nieuwe generatie van een compacte graafmachine op banden. Efficiënt, nauwkeurig en betrouwbaar: de B75W-5-graafmachine, die al koploper was in zijn segment, is ideaal voor binnenstedelijke werven, wegenbouwprojecten en omgevingswerken. Het nieuwe model wordt aangedreven door de 4TNV98CT, de laatste nieuwe dieselmotor van Yanmar met turbocompressor van 53,7 kW, en is ondanks zijn compacte afmetingen extreem krachtig. Met een graafdiepte van 3,5 meter, een maximale reikwijdte van 6,99 meter, een maximale dumphoogte van 5,05 meter en een graafkracht van 38 KN (aan het uiteinde van de grijper) staat de B75W-5 garant voor uitzonderlijke prestaties. Het hydraulische LUDV-systeem met vier onafhankelijke circuits biedt de bestuurder een ongekende flexibiliteit. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een hydraulisch gekoppelde tiltrotator op een hydraulisch instrument te installeren. Het ontwerp van de machine garandeert een piekfijne stabiliteit en zorgt ervoor dat je vlak bij muren kan opereren, wat van de B75W-5-graafmachine een gedroomd werktuig maakt.

Dumper C50R-5A

De nieuwe C50R-5A dumper op rupsbanden koppelt compacte afmetingen, een indrukwekkend vermogen en een ongeëvenaarde duurzaamheid aan een uniek chassis dat zelfs in de moeilijkste omstandigheden uitblinkt.

De robuuste dumper is uitgerust met de 4TNV94FHT-dieselmotor met directe brandstofinspuiting van 83,2 kW van Yanmar (Stage V) en is verkrijgbaar in twee configuraties: een standaardmodel waarbij de lading aan de achterzijde gestort wordt (C50R-5A) en een model met een draaibare stortbak (C50R-5ATV).

Met zijn totale breedte van 2,2 meter en lengte van 4,54 meter kan de C50R-5A ladingen tot 3800 kg (standaard) et 3500 kg (draaibare stortbak) transporteren. Een nieuwe hydrostatische aandrijving maakt het mogelijk om ter plaatse 360 graden te draaien in amper 7 seconden, zonder dat de motor afslaat. De brede rupsbanden (450 mm) helpen om het gewicht van de dumper gelijkmatig te verdelen. Zelfs volledig geladen heeft de C50R-5A een bodemdruk van slechts 32,4 kPa.

Servo-ondersteunde rijhendels, een digitale lcd-interface, een draaibare stoelconsole, een cabinestructuur die voldoet aan de normen van ROPS en FOPS …: al deze kwaliteiten maken van de C50R-5A een intuïtieve en gebruiksvriendelijke machine die de veiligheid op de werf aanzienlijk vergroot.

De C50R-5A, een nieuwe dumper op rupsbanden.

SmartAssist Remote

Verdere ontwikkeling van vlootbeheersysteem SmartAssist Remote. De nieuwe interface van SA-R biedt bestuurders een gebruiksvriendelijke werking en nieuwe functionaliteiten, die hen toelaten om hun machines nog beter te laten renderen. Ze ontvangen onderhoudsmeldingen en kunnen er het periodieke onderhoud mee in goede banen leiden. Bovendien kunnen ze tal van rapporten raadplegen om hun productiviteit op te krikken.

Deze tweede generatie van het SA-R-systeem zal voortaan beschikbaar zijn op alle Yanmar-laders en -graafmachines op banden. Ook het merendeel van de rupsgravers en dumpers zal ermee uitgerust zijn. Gebruikers kunnen vijf jaar lang gratis van alle SmartAssist Remote-diensten genieten en kunnen de activiteiten van hun machines en allerhande technische gegevens vanop afstand monitoren via hun computer, tablet en smartphone. Een handige tool die dagelijks zijn (meer)waarde bewijst!

YCare: verlengde garantie

Yanmar Compact Equipment EMEA biedt bouwprofessionals een langdurige gemoedsrust dankzij YCare. Het garantieprogramma is verkrijgbaar voor het volledige gamma van Yanmar-graafmachines, -dumpers en -laders en is ontworpen om hun levensduur en productiviteit te maximaliseren.

Hoewel elk nieuw model geleverd wordt met een standaardgarantie, biedt YCare klanten de mogelijkheid om de garantietermijn te verlengen tot zes jaar, en dat aan een uiterst competitieve prijs.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.