Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe Hyundai HX330AL voor Lansers Trio

Nieuwe Hyundai HX330AL voor Lansers Trio

Lansers Trio is de specialist als het gaat om het op- en overslaan, zeven en verwerken van productstromen. Of het nu gaat om kolen, ertsen, afvalstromen of te recyclen producten, voor iedere toepassing heeft men met de juiste machines en personeel de oplossing en daarbij zijn grote tonnages geen enkel probleem.

De nieuwe Hyundai HX330AL is zeker niet de eerste Hyundai binnen de materieelvloot van Lansers Trio, eerder werden al andere rupskranen, laadschoppen en wielmobiele graafmachines geleverd. De goede ervaringen en zeer prettige samenwerking resulteerde in de investering in wederom een Hyundai. De nieuwe Hyundai HX330AL lost een HX330-9 af die op een andere locatie bij Lansers zijn verder werkzame leven voorzet.

Uiteraard is de nieuwe HX330AL voorzien van een duurzame- en zuinige Stage-V motor welke dankzij de mogelijkheid om op HVO-brandstof te draaien de uitstoot tot een minimum beperkt. De Cummins L9 6-cilinder motor heeft een vermogen van 325 pk.

Standaard is de nieuwe HX AL-serie, en dus ook de machine van Lansere Trio voorzien van een uniek 4-camerasysteem. Hyundai noemt dit systeem AAVM, wat staat voor All Around View Monitor. De vier camera’s zijn voor-, achter- en op de zijkanten van de machine geplaatst. Op de grote display kan gekozen worden voor vier verschillende beelden. Maar het unieke aan dit AAVM systeem is dat de computer met de input van de camera’s een bovenaanzicht berekend. Op de display ziet de machinist zijn eigen machine van bovenaf en hij kan dus goed bekijken of er obstakels in zijn draaibereik bevinden. In combinatie met MOD (Moving Object Detection) herkent het systeem automatisch of er zich personen binnen het draaibereik bevinden en waarschuwt direct de machinist.

Om de werkzaamheden waarvoor de machine is aangeschaft optimaal uit te voeren is de machine voorzien van extra verlichting, centrale smering en een overdruksysteem.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.