Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
NIEUWE GENERATIE CAT® 352 GRAAFMACHINE BIEDT MEER EFFICIËNTIE EN LAGERE BEDRIJFSKOSTEN

NIEUWE GENERATIE CAT® 352 GRAAFMACHINE BIEDT MEER EFFICIËNTIE EN LAGERE BEDRIJFSKOSTEN

Technologie verhoogt efficiëntie

De 352 wordt af-fabriek geleverd met de meeste technologie in de industrie om de verbeterde bedrijfsefficiëntie mogelijk te maken, inclusief Cat Grade met 2D. Het systeemgeeft gebruikers visuele aanwijzingen voor het nivelleren via de standaard touchscreenmonitor, zodat zij nauwkeuriger kunnen graven. Het systeem kan eenvoudig worden opgewaardeerd naar Cat Grade met Advanced 2D of Cat Grade met 3D voor verbeterde nauwkeurigheid.

Cat Payload helpt machinisten bij het verhogen van de lastefficiëntie met mobiel wegen: realtime lastschattingen kunnen zonder zwaaien worden berekend om het over- of onderbelasten van trucks te voorkomen.

Lift Assist berekent snel het gewicht van de daadwerkelijk getilde last en vergelijkt het resultaat met de nominale capaciteit van de graafmachine. Visuele en audiowaarschuwingen geven aan of de machine binnen veilig werkbereik blijft.

E-limiet voorkomt dat de graafmachine buiten door de machinist gedefinieerde gebruiksplaatsen beweegt. Dit helpt de machine, ondergrondse nutsvoorzieningen en andere objecten te beschermen tegen schade.

Cat Product Link™ zorgt voor constante draadloze communicatie via de online VisionLink® interface, waardoor machinebeheerders op kantoor snel kritische bedrijfsinformatie kunnen beoordelen.

Optimale prestaties

Brandstofzuinigheid is werk per brandstofeenheid, en de 352 verzet meer werk per eenheid dan de 352F.

Het nieuwe Smart Mode systeem stemt automatisch het motor- en hydraulisch vermogen af op de graafomstandigheden, waardoor het brandstofverbruik wordt verminderd en de prestaties verbeteren. De motorsnelheid wordt automatisch verlaagd als het gevraagde hydraulische vermogen vermindert, waardoor het brandstofverbruik verder afneemt.

Het koelsysteem heeft een nieuwe op de koelvraag reagerende ventilator die is ontworpen om alleen in te schakelen als het nodig is, waardoor het brandstofverbruik vermindert en de efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Een beschikbare achteruitfunctie helpt bij het schoonblazen van de koelkernen: nog een plus voor verbeterde efficiëntie.

Het nieuwe elektrohydraulische regelsysteem is ontworpen voor responsiviteit en efficiëntie: de hoofdregelklep elimineert de noodzaak voor stuurleidingen, vermindert drukverliezen en verlaagt het brandstofverbruik. Minder hydraulische leidingen betekent dat er minder hydraulische olie nodig is, en verlaagt de bedrijfskosten op lange termijn.

Minder onderhoud

Verlengde en gesynchroniseerde onderhoudsintervallen dragen bij aan de lagere langetermijnkosten van de 352.

Het nieuwe Cat luchtfilter met geïntegreerde voorreiniger en primaire en secundaire filter heeft twee keer zoveel stofcapaciteit als het vorige ontwerp.

Het nieuwe Cat hydraulische retourfilter heeft een levensduur van 3.000 bedrijfsuren: 50 procent meer dan vorige filters.

Brandstofsysteemfilters zijn gesynchroniseerd voor onderhoud elke 1.000 uur: een verlenging van 100 procent vergeleken met de vorige filters.

De water- en sedimentafvoeren en de oliepeilvontrole van het hydraulisch systeem bevinden zich dicht bij elkaar op maaiveldhoogte, waardoor dagelijks onderhoud sneller, eenvoudiger en veiliger wordt.

Voor de machinist ontworpen cabine

Met een Deluxe cabine is de 352 ontworpen om machinisten maximale veiligheid en comfort te bieden. Prestatieverbeterende functies zoals sleutelloos starten met een drukknop, de grote touchscreenmonitor met draaiknoppen en geluidsonderdrukkende ROPS-constructie behoren tot de standaarduitrusting.

Ook de volgende cabinevoorzieningen zullen zeker in de smaak vallen bij machinisten:

  • Zwenkende console om eenvoudig in- en uit de cabine te stappen
  • Geavanceerde flexibele cabinebevestigingen die trillingen met tot 50 procent verminderen ten opzichte van vorige modellen
  • Geïntegreerde radio met Bluetooth® en USB-poorten voor het aansluiten en opladen van telefoons
  • Automatische airconditioning die onafhankelijk van de omgevingstemperatuur de cabinetemperatuur vasthoudt
  • Programmeerbare joystickknoppen voor het instellen van regelpatronen en hydraulische responsiesnelheden, waarmee bediening van de machine kan worden afgestemd op individuele voorkeuren.
  • Grote voor-, achter- en zijramen en standaard achteruit- en rechterkantcamera’s om het zicht te verbeteren
  • Optioneel 360-graden zichtbaarheidspakket combineert beelden van meerdere camera’s om de zichtlijnen van de machinist in alle richtingen te verbeteren

Nieuwe Long Reach-configuratie

Voor werkzaamheden op steile hellingen kan de nieuwe Long Reach-configuratie tot 19,6 meter (64 ft.) hoog reiken en tot 13,04 meter (43 ft.) diep graven. Standaard waterbestendige technologie biedt nauwkeurig graafwerk tot 4,5 meter (15 ft.), met de optionele onderwateroplossing kunt u tot 20 meter (65 ft.) diep werken.

Een zware hoge en brede onderwagen met een extra contragewicht biedt een stabiel platform voor graven met grote reikwijdte. Onderwagen met variabele spoorbreedte maakt eenvoudiger transport tussen werkterreinen mogelijk na inschuiven en zorgt in uitgeschoven stand voor extra stabiliteit.

Voor meer informatie over de 352 en andere nieuwe generatie Cat hydraulische graafmachines, neemt u contact op met uw plaatselijke Cat dealer of gaat u naar www.cat.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.