Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe Brokk 70: 100% meer power

Nieuwe Brokk 70: 100% meer power

Brokk introduceert opnieuw een nieuwe machine. Dit volgt op de introductie van vier nieuwe modellen vorig jaar en hiermee breidt het assortiment van Brokk SmartPowerTM uit. De nieuwe BROKK 70 is dé oplossing om op een veilige, machinale en efficiënte manier te slopen in zeer nauwe ruimtes. Vergeleken met zijn voorganger heeft de Brokk 70 meer dan dubbel zoveel sloopkracht, hij wordt geleverd met de nieuwste innovatieve Brokk SmartPowerTM-technologie en een nauwkeurig hydraulisch systeem.

De Brokk 70 is het bewijs van de technische vooruitgang van Brokk in het afgelopen decennium. Het vergt de kenmerkende expertise van Brokk om maximale kracht in een klein pakket te bouwen, tot en met de kleinste slooprobot ter wereld. De innovatieve elektrische aandrijving van Brokk SmartPowerTM verhoogt het vermogen van 5,5 kW naar 9,8 kW en stelt de slooprobot in staat om zijn voorganger twee keer zo krachtig te maken. Alles bij elkaar leidt dit tot een toename van meer dan 100% in sloopkracht ten opzichte van zijn voorganger, de Brokk 60.

De combinatie van Brokk SmartPowerTM-technologie en het verbeterde hydraulische ontwerp van Brokk leidt tot vlottere en preciezere bewegingen, waardoor de machine nauwkeuriger en sneller werkt dan ooit tevoren. Bovendien zorgt het krachtiger hydraulisch systeem en de vernieuwde mechanica van de machine voor het dragen en hanteren van zwaardere en krachtigere aanbouwdelen.

De Brokk 70 wordt geleverd met een aantal nieuwe aanbouwdelen. De nieuwe Brokk BHB105 hamer weegt meer dan 100 kg en kan geleverd worden met vooruitstrevende functies zoals waterverneveling om stof te onderdrukken en externe koeling door perslucht voor werken bij hogere omgevingstemperatuur. De nieuwe Brokk BDC40 is de eerste frees voor het kleinste segment van slooprobots. En de nieuwe Brokk G32 sloop-sorteergrijper is het gereedschap bij uitstek voor ontmanteling.

Toch behoudt de Brokk 70 dezelfde uiterst compacte afmetingen als zijn voorganger. Al deze power en technologie komt in een pakket dat slechts 560 kg weegt, past door de smalste deuropeningen en kan worden vervoerd in een gewone personenlift. Nog belangrijker, hij werkt nog steeds op een elektrische aansluiting met stekkers van 16 Ampère.

“De Brokk 70 brengt de verhouding tussen vermogen en gewicht van slooprobots naar nieuwe hoogten, mogelijk gemaakt door de unieke Brokk SmartPowerTM-technologie. Met zijn compacte afmetingen is het echt een machine die alle nood aan handmatig sloopwerk wegneemt.” zegt Martin Krupicka, CEO van de Brokk Groep.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.