Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Nieuw: Panda Safety sneakers!

naamloos-26-kopieren

16 mei 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Panda Safety heeft vier veiligheidssneakers toegevoegd aan haar assortiment, twee hoge en twee  lage modellen. De sneakers hebben veiligheidsclassificatie S3 en zijn ideaal voor werkzaamheden in o.a. de bouw, de logistiek, recycling, metaal en in het magazijn.

De trendy sneakers, met casual en modern design, zijn gemaakt van fijn nerfleder en beschikken over een effectief antislipsysteem dankzij absorptie-elementen. De binnenvoering is ultra ademend en gemaakt van slijtvast microfiber dat snel vocht absorbeert. Verder zorgen de schokdemping, de gevoerde tong, de steun voor de voetboog en de optimale afvoer van warmte en kou voor ultiem draagcomfort. Tevens biedt het hoge model sneaker ook bescherming aan de achillespees en de enkels.

Rehamij Panda Safety Sneakers

Panda is een Italiaans merk met aandacht voor detail en industriële verduurzaming. Uitgevoerd met zorg voor vakmannen. De werkschoenen beschermen niet alleen tegen stoten en verwondingen, maar ook tegen risico’s die niet zichtbaar zijn voor het menselijk oog. Zoals bacteriën en contact met potentieel schadelijke stoffen. Dit maakt Panda Safety werkschoenen tot een waar harnas.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht