Rehamij Panda Safety Sneakers
00:33
16-05-2019

Nieuw: Panda Safety sneakers!

Panda Safety heeft vier veiligheidssneakers toegevoegd aan haar assortiment, twee hoge en twee  lage modellen. De sneakers hebben veiligheidsclassificatie S3 en zijn ideaal voor werkzaamheden in o.a. de bouw, de logistiek, recycling, metaal en in het magazijn.

De trendy sneakers, met casual en modern design, zijn gemaakt van fijn nerfleder en beschikken over een effectief antislipsysteem dankzij absorptie-elementen. De binnenvoering is ultra ademend en gemaakt van slijtvast microfiber dat snel vocht absorbeert. Verder zorgen de schokdemping, de gevoerde tong, de steun voor de voetboog en de optimale afvoer van warmte en kou voor ultiem draagcomfort. Tevens biedt het hoge model sneaker ook bescherming aan de achillespees en de enkels.

Rehamij Panda Safety Sneakers

Panda is een Italiaans merk met aandacht voor detail en industriële verduurzaming. Uitgevoerd met zorg voor vakmannen. De werkschoenen beschermen niet alleen tegen stoten en verwondingen, maar ook tegen risico’s die niet zichtbaar zijn voor het menselijk oog. Zoals bacteriën en contact met potentieel schadelijke stoffen. Dit maakt Panda Safety werkschoenen tot een waar harnas.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom civiele techniek & infrastructuur

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

GROND/WEG/WATERBOUW partners

Mr. dr. ing. Peter de Haan is advocaat bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten en gepromoveerd topspecialist op de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen3D geprinte brug