Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuw op Infra Relatiedagen
Infra Relatiedagen biedt juist een plek om op een veilige manier ‘gewoon’ eens met elkaar in gesprek te gaan.

Nieuw op Infra Relatiedagen

‘De eerste elektrische veegtruck in Nederland. 100% elektrisch en fluisterstil’. Het staat met grote letters op deze veegwagen van Van Doorn. Een primeur die te zien is op de Infra Relatiedagen, op 29, 30 en 31 maart in Evenementenhal Hardenberg. Aan het event dat jaarlijks zo’n 16 duizend bezoekers op de been brengt, nemen zo’n 350 exposanten deel. 

Deze eerste elektrische veegwagen is te vinden op het Materieelpark van de Toekomst, dat als ondertitel heeft meegekregen ‘Laden, rijden & bouwen’. Het is voor het eerst dat op de Infra Relatiedagen zoveel aandacht wordt besteed aan geëlektrificeerd materieel, variërend van veegmachines tot laadpalen en accuwagens. Alle toonaangevende aanbieders zijn aanwezig. In de hal is een parcours uitgezet voor demo’s, in het midden van de hal staat het Machinistencafé. 

Elektrische paradepaardjes

Lambert van Gameren, binnen Easyfairs verantwoordelijk voor het Materieelpark van de Toekomst: “We zijn apetrots bijzondere elektrische paradepaardjes te kunnen laten zien. Tegen bezoekers zeggen we: ‘Ga zitten en ervaar het geluid’. In het Machinistencafé krijg je uitleg van ervaringsdeskundigen. De meest gestelde vraag? Kun je een heel dag rijden op een elektrisch veegtruck. Het antwoord is ‘ja.’ Andere vraag is of je de motor nog kunt horen. Het antwoord hierop is: Nee, het materieel is fluisterstil. De voorbeelden staan in Hal 7.”

Het is duidelijk dat exposanten zich willen profileren in de markt.

Collegetour

De infrasector kent een nijpend personeelsprobleem. Daarom ook deze editie weer een Collegetour met MBO- en HBO-studenten. Een route leidt ze langs twintig exposanten met opvallende innovaties en inspirerende verhalen. Van Gameren: “We laten vooral de veelzijdigheid van de sector zien. Op die manier hopen we ze warm te maken voor een baan in de infra. Aangezien we ons op laatstejaars richten, loopt er een aardig arbeidspotentieel rond.”

De ontwikkelingen in de sector staan niet stil. Geëlektrificeerde machines op het Materieelpark van de toekomst zijn daarvan een flitsend voorbeeld. Kennis over de infrasector gaan we laagdrempelig testen in de pubquiz. Lambert van Gameren: “Met als motto ‘het mag ook leuk zijn’ organiseren we op woensdag 2 en donderdag 3 februari tweemaal per dag een pubquiz. We richten daar speciaal een kenniscafé voor in.”

Contactloos zaken doen op Infra Relatiedagen

Jacqueline Seton, community builder van de Infra Relatiedagen, kijkt vol verwachting uit naar de komende editie. “We zijn er helemaal aan toe om elkaar weer live te ontmoeten. Infra Relatiedagen biedt juist een plek om op een veilige manier ‘gewoon’ eens met elkaar in gesprek te gaan. De veiligheid van de bezoekers en exposanten is hierbij nog nooit zo belangrijk geweest. Daarom zullen alle mogelijke maatregelen getroffen worden voor een veilige beurs. Alle zeven hallen van het complex zijn ‘ bijna uitverkocht’. Het is duidelijk dat exposanten zich willen profileren in de markt. Met de Infra Relatiedagen bieden we daarvoor de juiste ambiance. Het is bij ons altijd een mix. We willen innovaties presenteren in de juiste netwerkomgeving. Het gaat bij ons niet alleen om de specificaties van een product, maar vooral om het gesprek.”

Infra Relatiedagen blijft groeien 

De afgelopen maanden hebben wij weer veel mooie namen mogen toevoegen aan het deelnemersveld van Infra Relatiedagen 2022. Inmiddels is bijna 90% van de beursvloer uitverkocht. Met namen als Hans van Driel, KWS Infra, Heijmans Infra, BAM Infra, Aannemingsmaatschappij van Gelder, Strukton Civiel, Tobroco, Van Doorn Geldermalsen BV, IKN en Kiwa KOAC BV brengt dit het totaal op maar liefst 307 exposanten. 

De 22e editie van Infra Relatiedagen vindt plaats op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 maart 2022 in Evenementenhal Hardenberg. Kijk voor meer informatie op: https://www.infrarelatiedagen.nl/     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.