Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
NIEUW: Atlas 165Wsr en 175Wsr mobiele graafmachines

NIEUW: Atlas 165Wsr en 175Wsr mobiele graafmachines

Met trots verwelkomen wij twee compleet nieuwe Atlas mobiele graafmachines. De Atlas 165Wsr en de Atlas 175Wsr zijn compact draaiende mobiele graafmachines die zich kenmerken zich door een zwenkradius van slechts 1.700 mm. Ideaal voor werkzaamheden waarbij de ruimte beperkt is.

Ondanks de zeer korte oversteek zijn deze machines zeer stabiel en worden er tijdens hijswerkzaamheden geen concessies gedaan. In deze ‘Short Range’ klasse hebben zij zelfs de grootste hefcapaciteit. De meest gekozen versie met stelgiek geeft de machinist de mogelijkheid om zeer kort op de machine te werken. Of het nu op de krappe bouwplaats is of langs de smalle weg tijdens maaiwerkzaamheden, de compact draaiende Atlas is overal goed en veilig inzetbaar.

Stage 5

De Stage 5 motoren leveren respectievelijk 105 kW voor de 165Wsr en 115 kW voor de 175Wsr. De emissienormen voldoen dus aan de strengste eisen. De AdBlue tank heeft een inhoud van 32 liter en is zeer goed bereikbaar en dus eenvoudig bij te vullen.

kemp_11218_atlas_165wsr_fotoshoot_de_meern_02-kopieren

Hydrauliek

De Atlas 165Wsr kenmerkt zich door een maximale olieopbrengst van 240l/min waarbij de 175Wsr 20 liter meer doet. Beide zijn voorzien van het AWE 5 Load Sensing systeem en standaard uitgevoerd met twee extra functies. De drie vooraf geprogrammeerde standen (Fine, Eco en Power) geeft de machinist de mogelijkheid om bij elke taak de juiste instelling te kiezen.

Comfort

De cabine is zeer ergonomisch verantwoord, comfortabel en standaard voorzien van vele extra’s die de dagelijkse werkzaamheden van de machinist zeer plezierig maken. Denk hierbij aan onder andere; proportionele bediening, airconditioning, een lucht geveerde stoel en veel beenruimte. Zoals bij elke Atlas heeft men uitstekend zicht op de werkzaamheden en de omgeving.


Meer informatie

Wilt u meer informatie of één van deze compacte krachtpatsers zelf proberen? Neem dan snel contact op met uw verkoopadviseur.

Hans van Driel B.V.
Marconistraat 15
4004 JM  Tiel
Tel.: 0344 – 611 444
[email protected]
www.hansvandriel.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.