Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Niet alleen leveren wat er gevraagd wordt, maar vooral wat er nodig is

Niet alleen leveren wat er gevraagd wordt, maar vooral wat er nodig is

Ook binnen de infrasector komt bij projecten de nadruk steeds meer te liggen op kostenbesparing en efficiëntie. Om alle aspecten op het gebied van het ontwerpen, onderzoeken en beheren van infrastructurele voor­zieningen in de openbare ruimte beheersbaar en op tijd gerealiseerd te zien, is het prettig om daarvoor met een ervaren partij samen te werken die daarvoor alle benodigde diensten aanbiedt.

Met een jarenlange expertise, een breed scala aan activiteiten (Geodata & Monitoring, Milieu, Ontwerp, Verhardingen en Asset Management), eigen onderzoeksmaterieel en een laboratorium mag Unihorn zich met recht zo’n totaalleverancier noemen. Vanuit de vestigingen in Scharwoude, Utrecht en Capelle aan den IJssel bestrijkt Unihorn heel Nederland. We spreken met ir. Atty van de Streek, accountmanager bij Unihorn, over de thema’s Verhardingen & Milieu en Asset Management.

Unihorn

Ook asfaltonderzoek wordt onder eigen vlag gedaan.

Onderzoek en advies verhardingen op hoog niveau
“Als we kijken naar onze disciplines Verhardingen en Milieu, dan kunnen we concluderen dat Unihorn een van de weinige bedrijven is die op die gebieden op elke schaal onderzoeks- en adviesprojecten kan uitvoeren. In de meer dan 25 jaar van ons bestaan zijn we daar specialist in geworden. Met kundige mensen op kantoor en in het veld én onderzoeksmaterieel in eigen beheer is Unihorn zeer slagvaardig te noemen”, opent Van de Streek het gesprek. “Ook asfaltonderzoek in het geaccrediteerde laboratorium wordt onder eigen vlag gedaan. Door alles binnen één bedrijf te hebben, zijn we flexibel, kunnen we de gewenste kwaliteit borgen en komen we met innovatieve oplossingen.”

Unihorn wordt voor onderzoek en advies breed ingezet door overheden, private partijen en aannemers. Van de Streek licht toe: “Iedereen die te maken heeft met (wegen)­infrastructuur kan bij ons terecht. Belangrijk bij deze onderzoeken is het bepalen van de herbruikbaarheid van vrijkomende materialen. Wij constateren niet alleen verontreinigingen, wij brengen ook advies uit over wat er met het materiaal dient te gebeuren binnen de regels van de wet. Een praktisch advies wordt altijd in de taal van de opdrachtgever uitgebracht. Korte en heldere communicatielijnen zijn daarbij van cruciaal belang. Op elke vraag formuleren wij een pragmatisch en realiseerbaar antwoord.”

Unihorn

Met kundige mensen op kantoor en in het veld én onderzoeksmaterieel in eigen beheer is Unihorn zeer slagvaardig te noemen.

Beheer en onderhoud van de openbare ruimte
Een belangrijke discipline bij Unihorn is Asset Management, niet alleen voor wegen, maar voor alle voorzieningen en objecten in de openbare ruimte. “Areaal op orde, risicoanalyse, kwaliteitsbeoordeling, prioriteitsstelling en budgetbepaling kan men met een gerust hart aan ons overlaten. Ook ondersteunen wij beheerders met processen en systemen voor het opzetten en in stand houden van hun assets. Alle disciplines van Unihorn dragen hieraan bij. Dankzij onze expertise zijn we in staat om klant-  en praktijkgericht te denken. Wij leveren niet alleen wat er gevraagd wordt, maar vooral wat er in de situatie nodig is”, aldus Van de Streek. “Wij kennen de vraag achter de vraag.”

Tot besluit zegt Van de Streek: “Met een sterke focus op Asset Management zijn we bij onze klanten in beeld gedurende het hele infratraject, vanaf de onderzoeksfase tot en met het beheer en onderhoud. Wij streven naar praktische oplossingen, passend binnen de specifieke wensen en doelstellingen van elke beheerder. Dat schept sterke partnerschappen met onze klanten en zorgt voor een ongekend hoge kwaliteit.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.