Platform over civiele techniek & infrastructuur
Natuursteen voor entree Park 20|20

Natuursteen voor entree Park 20|20

Park 20|20 in de Haarlemmermeer is wereldwijd de eerste fullservice Cradle to Cradle®-geoptimaliseerde werkomgeving. Het entreegebied van het bedrijvenpark is fraai en doordacht ingericht met duurzame materialen door bureau Baljon. In het openbare gebied is een hoofdrol weggelegd voor de natuursteen elementen van Van den Ban Oosterhout. 

Park 20|20 is een bedrijvenpark dat bestaat uit circa 88.000 m2 aan kantoren en ongeveer 3.500 m2 aan voorzieningen. Tijdens de ontwikkeling stond één aspect centraal: het welzijn van de mens die er rond loopt en werkt. Het heeft geresulteerd in een inspirerende, gezonde en productieve werkomgeving. “In het openbare gebied langs de Taurus Avenue en voor het hotel harmoniëren de antraciet grijze graniet elementen perfect met de vele groentinten en de warme kleuren van de gebakken straatsteenverharding”, zegt Hans Boer van Van den Ban Oosterhout. “Medewerkers en bezoekers aan het bedrijvenpark ondervinden een buitengewoon vriendelijke en prettige atmosfeer bij het betreden van de kantoren op Park 20|20. Onze natuursteen elementen zijn in de openbare ruimte geïntegreerd vanaf de openbaarvervoerslocatie over de zogenaamde ‘Undulating Bridge’ tot de daadwerkelijke entree van het gebied.”

“Door onze brede kijk op natuursteen zijn wij sterk in het vertalen van een ontwerp naar technische mogelijkheden in concrete producten”, zegt Hans. “Door het nauwlettend volgen van ontwikkelingen in de natuursteenbranche en het investeren in onze eigen ontwikkeling zijn wij in staat om in te spelen op veranderingen in de huidige markt.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.