Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
N-weg Friesland weer voorzien van strakke en veilige Type ll markeringen

N-weg Friesland weer voorzien van strakke en veilige Type ll markeringen

Het NWM is gespecialiseerd in het aanbrengen van routebelijning, wegbelijning, coating, markering en gebruiken modern materiaal en innovatieve producten. De firma levert vakwerk en realiseert strakke lijnen met hoge functionele waarden en is dus, zonder twijfel, de aangewezen verwerker voor dit uitdagende project.

Markeringsmaterialen zijn onmisbaar voor de veiligheid van ons wegennet. Vooral ’s nachts en bij slecht weer zijn goed zichtbare lijnen en markeringen cruciaal voor de veiligheid van weggebruikers. Ook de kwaliteit van het wegoppervlak maakt het verschil tussen veilig en gevaarlijk. Door het toenemende verkeer worden de eisen die gesteld worden aan markeringsmaterialen steeds hoger. Zo stelde Provincie Friesland haar eisen aan de wegmarkeringen van de N351 en dienden de belijningen weer gestructureerd en verfraaid te worden. Daarnaast was een verbeterde nachtzichtbaarheid essentieel om ‘s nachts de veiligheid te optimaliseren.

Duurzame oppervlaktecoating

Er is uiteindelijk gekozen voor een handmatig aan te brengen duurzame en hoogwaardige oppervlaktecoating, welke middels koudplast wordt aangebracht. Het product heeft een goede stroefheid en is bijzonder geschikt voor zwaarbelaste situaties. Het systeem is geschikt als coating op fietspaden en kruisingsvlakken in situaties waarbij de coating zwaar wordt belast en derhalve een hoge slijtvastheid vereist is. Bij applicatie levert de coating een oppervlak op met een vlakke structuur, welke zorgt voor minder geluidsoverlast bij overrijding.

Veiligheid gewaarborgd

De N351 is voorzien van kwalitatief hoogstaande markeringen welke op een zorgvuldige en gestructureerde wijze zijn aangebracht. Door de vloeibare Type ll componenten zijn de belijningen weer voor jaren beschermd tegen beschadigingen en door de verbeterde nachtzichtbaarheid is de veiligheid voor weggebruikers gewaarborgd. NWM directeur Roland Hofstra is positief over het verloop en trots op het resultaat. Wegbeheerder Provincie Friesland heeft zich al zeer positief uitgelaten over de “netheid” en de fraaie resultaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.