Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Mis het niet: Infra Relatiedagen 2019!

Mis het niet: Infra Relatiedagen 2019!

Het nieuwe jaar is gestart en het aftellen is begonnen! Over een paar weken openen we de deuren van Infra Relatiedagen op 5, 6 en 7 februari in Evenementenhal Hardenberg. Het unieke netwerkplatform in Nederland dat grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een informele setting. 

Bezoek de website

Maak kennis met…
Deze inspirerende vakbeurs is breed vertegenwoordigd door wel 350 exposanten. Bekijk op de deelnemerslijst wie u wilt ontmoeten.

Bekijk de deelnemerslijst

Inspirerende kennissessies
Gedurende Infra Relatiedagen verzorgen diverse sprekers een kennissessie in het kennistheater. Onderwerpen als blauwe diesel, reparatietechnieken voor rioleringen en toekomst van riolering komen aan bod.

Bekijk het kennisprogramma

Plan uw bezoek
Op Infra Relatiedagen treft u bedrijven aan uit onder meer de wegenbouw, waterbouw, aannemerij en bouwmachines & materiaal. Dit jaar hebben we al deze segmenten geclusterd en kunt u heel gericht uw beursbezoek plannen.

Bekijk de plattegrond

Innovatie-route
Benieuwd welke innovaties er zijn in de GWW-sector? Bewandel de innovatie-route en breng uw stem uit op het meest innovatieve product voor de Innovation Award 2019.

Bekijk deelnemende innovaties

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.