00:49
06-01-2016

MIA/VAMIL regeling nu ook van toepassing op Magni verreikers

De MIA/VAMIL regeling voor milieuvriendelijke machines is nu ook van toepassing op de roterende verreikers van Magni. Doordat deze machines uitgevoerd zijn met een Stage 4-Final motor, kunnen ondernemers via de RVO in aanmerking komen voor fiscaal voordeel via de MIA/VAMIL regeling (B-3411). De MIA/VAMIL regeling is van toepassing voor diverse modellen van de Magni verreikers (RTH-S, de RTH Smart en de RTH Smart S modellen) welke aangeboden worden door Collé Rental & Sales, officieel importeur van Magni verreikers in de Benelux.

De MIA (Milieu-investeringsaftrek) kan ondernemers die investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen een extra belastingaftrek opleveren. De VAMIL regeling biedt een liquiditeits- en rentevoordeel omdat een gedeelte van de investeringskosten op een zelf te bepalen tijdstip kunnen worden afgeschreven. De Magni verreikers komen voor beide regelingen in aanmerking.

De Magni verreikers zijn uitgevoerd met een Stage 4-Final motor, hetgeen zorgt voor een lagere emissie-uitstoot en een brandstofbesparing. Daarnaast onderscheiden de Magni verreikers zich met een unieke volzicht werkcabine (voorzien van overdruk en airco) en uitzonderlijke prestaties. Sinds de oprichting van het merk Magni biedt Collé Rental & Sales de verreikers van Magni aan binnen haar uitgebreide verhuur- en verkoopassortiment. Ook presenteert Collé nieuwe toepassingen voor de Magni verreikers, zoals de Magni Forestry verreiker. Deze CE-gecertificeerde verreiker is geschikt voor snoei- en rooiwerkzaamheden in de groensector. Daarnaast introduceerde Collé de eerste volledig op afstand bestuurbare verreiker. De verkoop en service van de Magni verreikers in de Benelux verzorgt Collé vanuit een netwerk van lokale dealers.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom civiele techniek & infrastructuur

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

GROND/WEG/WATERBOUW partners

green terramesh