Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Met kwalitatief gereviseerde machines houdt ACDE aanbod op peil

Met kwalitatief gereviseerde machines houdt ACDE aanbod op peil

‘Ons succes is niet uit de lucht komen vallen’

Altijd klaar staan voor de klant, niet alleen overdag maar zo nodig ook midden in de nacht. Het is een belangrijke pijler onder ACDE Nederland BV. “Ons succes is niet uit de lucht komen vallen. Goede producten vormen de basis van en onze toewijding aan het klantbelang zijn de belangrijkste groeifactor”, aldus directeur Joost Wassink.

Het kleine team van ACDE Nederland BV gaat erg ver in het bedienen van de klant. Op de website (www.acdebv.nl) lezen we daarover een duidelijk statement: “Of u nu op zaterdagavond om 21.00 uur een gebroken beitel heeft of een machine die niet meer werkt, met één telefoontje zorgen wij dat er alles aan gedaan wordt om u of uw personeel zo vlot mogelijk weer aan het draaien te krijgen. ACDE is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.”

In de eigen werkplaats van ACDE Nederland wordt veel moeite gedaan om gebruikte machines na het reviseren weer zo goed als nieuw te maken.

De vele merken, zowel in verkoop als verhuur, en het uitgebreide onderdelenmagazijn zijn andere pijlers onder het succes. Zo’n beetje alles doen de mannen van ACDE zelf vanuit de vestigingen in Duiven en Lisserbroek: verkopen, verhuren en waar nodig repareren van een uitgebreid gamma aan producten voor de sloopsector. Sinds 1 september is Dennis Aerts aan het team toegevoegd. Dennis zal een deel van de verkoop en ondersteuning op zich nemen en daarmee voor veel klanten een bekend gezicht worden.

Vooraanstaande merken

ACDE is met name gespecialiseerd in vooraanstaande merken: FRD (Furukawa Rock Drill), Rammer, Zijtveld, Socomec en uiteraard de complete eigen lijn sloophulpstukken. Voor teamlid Aart-Jan lijdt het geen twijfel: “We zijn er trots op dat we twee mooie merken, FRD en Rammer, naast elkaar kunnen aanbieden. Ze zijn allebei anders, waardoor we nagenoeg op elke klantvraag een antwoord kunnen geven. Joost is aanspreekpunt voor Rammer en ik voor Furukawa en met beide merken zijn we druk bezig om de gehele markt in de sloopsector te bestrijken. Met succes mag ik wel zeggen.”

Repareren, reviseren en natuurlijk ook het standaardonderhoud voor alle merken aanbouwdelen gebeurt vanuit de werkplaats in Duiven, die daarvoor compleet is uitgerust. Het mag duidelijk zijn dat een groeiend aantal klanten daar met recht content over is. En… ze schromen niet om er af en toe een compliment over te maken.

Zoals alle FXJ-brekers van Furukawa heeft de FXJ225 een behuizing die is ontworpen voor een laag geluidsniveau en optimale bescherming.

Kwalitatief gereviseerd

Om het succes verder uit te bouwen is het team voortdurend met nieuwe, innovatieve zaken bezig. Zo verkoopt ACDE Nederland sinds enige tijd ook kwalitatief gereviseerde machines, naast de bekend nieuwe en jong gebruikte sloopwerktuigen. Het aanschaffen van gereviseerde machines is voor afnemers zowel bedrijfstechnisch als uit milieuoogpunt een goede stap.

Voor Joost Wassink is er nog een andere belangrijke reden: “We worden momenteel geplaagd door leveringsproblemen. We zien de levertijden van nieuwe machines sterk oplopen, waardoor de voorraden bij leveranciers wegsmelten en fabrikanten niet aan de vraag kunnen voldoen. Daarnaast zien we dat alles duurder wordt door de toenemende inflatie en de oorlog in Oekraïne. Dus ook de prijs is meer dan voorheen onderwerp van gesprek. Met gereviseerde machines kunnen we de prijs relatief laag houden, terwijl het geleverde product aan de gewenste hoge eisen blijft voldoen.”

Een Rammer 2577E uit het verhuurprogramma in actie. Deze sloophamer is bedoeld voor graafmachines in de gewichtsklasse tussen 21 en 32 ton.

Zicht op materieel

ACDE Nederland heeft ook een eigen tracker ontwikkeld en in de praktijk getest. Daarmee zijn al enkele gestolen machines teruggevonden en teruggehaald. Dus wil het bedrijf deze FG tracker breder in de markt gaan zetten. De FG tracker is zeer compact en daardoor goed te verstoppen. Hij kan zelfs worden ingegoten, zodat verwijderen bijna onmogelijk is. De batterij gaat minimaal 4 jaar mee. De tracker is ook te gebruiken om de conditie van machines te monitoren. Hij registreert het exacte aantal gewerkte uren en de wijze waarop een machine – bijvoorbeeld een sloophamer – is gebruikt. Dat maakt het ook mogelijk om tijdig in te grijpen als er iets mis dreigt te lopen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.