Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Meewerken aan een bereikbaar, leefbaar en veilig Nederland

Meewerken aan een bereikbaar, leefbaar en veilig Nederland

Als advies- en ingenieursbureau met jarenlange ervaring in de inframarkt werkt INNOCY dagelijks aan projecten om Nederland bereikbaar, leefbaar en veilig te houden. Van consultancy in de onderzoeksfase van een project tot aan het schrijven van een bestek en het beheer en onderhoud van een asset. In al die projecten vormt sustainability de rode draad. Een gesprek met business development manager Jasper Staadegaard en algemeen directeur Wilko in ’t Anker.

INNOCY is actief op vijf domeinen: Assetmanagement, Techniek & Automatisering, Projectmanagement, Veiligheid en Data & Informatie. Daarin adviseren we zowel opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, grote provincies en gemeenten als opdrachtnemers, dus feitelijk alle aannemers in Nederland”, zegt Staadegaard. “Zo werken we nu onder meer voor consortium VeenIX aan de A9 Badhoevedorp. Vanaf de start van de tender tot aan de openstellingsvergunning zijn we volledig verantwoordelijk voor het assetmanagement. Absoluut een prestigeproject. Daarnaast zijn we onder meer voor BAAK actief op de Blankenburgverbinding, voor Levvel op de Afsluitdijk en zijn we betrokken bij de tender van de A27 Zuid.”

Duurzame infra

Bij INNOCY vinden we het belangrijk dat we de volledige lifecycle van een project of proces kunnen afdekken, zowel aan opdrachtgevers- als aan opdrachtnemerszijde, zegt In ’t Anker. “Daarbij merken we een verhoogde aandacht voor alles rondom sustainability. Aan de ene kant omdat overheden er zelf meer de nadruk opleggen, maar anderzijds willen we ook de markt uitdagen om met frisse ideeën en suggesties te komen voor een zo duurzaam mogelijke realisatie van tunnels of andere kunstwerken. Ongeacht of het op voorhand wordt opgelegd of gewaardeerd, dragen wij vanuit onze kennis graag bij aan projecten zo sustainable mogelijk te ontwerpen. Doordat we vaak al vanaf de beginfase betrokken zijn, kunnen we hier ook actief in meedenken en op sturen. Denk dan aan het gebruik van zonnepanelen voor het voeden van verlichting of ventilatoren in tunnels, maar ook kiezen voor milieuvriendelijkere markeringen of verfsoorten. En dat op alle vijf domeinen waarin we actief zijn om de BV Nederland bereikbaar, leefbaar en veilig te houden.”

INNOCY is ook vertegenwoordigd op de InfraTech. “Tijdens de beurs gaan we graag in gesprek over de wensen en behoeften in de markt en waar we als INNOCY toegevoegde waarde kunnen bieden”, zegt Staadegaard. “We presenteren ons aan het grote publiek als een partij die opdrachtgevers en -nemers niet alleen bijstaat met overkoepelend advies over de vijf domeinen, maar die ook zijn verantwoordelijkheid neemt om zaken slimmer, efficiënter en duurzamer aan te pakken. Hands-on vanuit de techniek. Bezoekers aan onze stand maken bovendien kans op een gratis assetmanagement ‘quick scan’ van hun organisatie. Genoeg redenen dus om ons te bezoeken tijdens InfraTech 2023.”    

Als advies- en ingenieursbureau met jarenlange ervaring in de inframarkt werkt INNOCY dagelijks aan projecten om Nederland bereikbaar, leefbaar en veilig te houden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.