Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Meetinstrumenten, communicatieoplossingen en gasdetectie
Boels heeft alles voor de maatvoerder en landmeter.

Meetinstrumenten, communicatieoplossingen en gasdetectie

Boels Rental biedt al meer dan 47 jaar een uitgebreid assortiment aan survey- en laserapparatuur. Met de professionele apparatuur voor landmeten, maatvoering, inspectie, gasdetectie en portofonie wordt altijd een oplossing geboden voor de bouw, infra, events en industrie. Via huur, lease of koop, op de langere of korte termijn, is het assortiment altijd in de volle breedte inzetbaar. 

Met een uitgebreid portfolio brengt Boels altijd de juiste materieeloplossing binnen handbereik. Tegelijk is Boels de nummer 1 als het gaat om kalibratie, onderhoud en reparatie. “Daarvoor zorgt ons gecertificeerde service- en expertisecentrum”, zegt manager Dave de Klerk. “Een uniek bedrijfsonderdeel dat niet alleen staat voor gegarandeerde kwaliteit, snelheid en scherpe prijzen, maar er ook voor zorgt dat je altijd door kunt gaan. Bijvoorbeeld door vervangende apparatuur ter beschikking te stellen. Verder hebben we een eigen haal- en brengservice, die voor jou, als klant, snel, flexibel en zonder omkijken het transport regelt.”

Ook portofoons zijn onderdeel van het productgamma.

Advies en training

Maar je kunt bij Boels eveneens terecht voor advies en training. Een deskundig en ervaren team specialisten voorziet je van een vakkundig maatadvies en een degelijke ondersteuning rondom technische vraagstukken. Zelfs op afstand! Tegelijk zorgt Boels ervoor dat de expertise van elke materieelgebruiker op peil blijft. “We verzorgen diverse praktische gebruikstrainingen, zowel op onze cursuslocatie in Andelst als op klantlocatie”, vertelt Dave. “Kort van duur, met een scherpe prijs en volledig afgestemd op de beroepspraktijk. Bovendien ontvangt elke cursist na afloop een certificaat.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.