Platform over civiele techniek & infrastructuur
Overig

Meerderheidsbelang voor softwareleverancier 4PS in  proces- en integratiespecialist Be-Sync

4PS,  softwareleverancier voor de bouwnijverheid (Bouw, GWW en Installatietechniek), heeft een meerderheidsbelang genomen in de activiteiten van Be-Sync.

naamloos-1-kopieren-2

1 mei 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

4PS,  softwareleverancier voor de bouwnijverheid (Bouw, GWW en Installatietechniek), heeft een meerderheidsbelang genomen in de activiteiten van Be-Sync. Be-Sync helpt organisaties met vraagstukken op het gebied van informatie- en documentmanagement en heeft net als 4PS zich gespecialiseerd in de bouwsector. Door deze krachtige organisaties samen te voegen  kunnen alle aangeboden Microsoft producten, diensten en platforms worden bediend waarbij de klant maar één aanspreekpunt heeft.  

Goede bekenden

4PS en Be-Sync werken al jaren samen en hebben veel gezamenlijke klanten waarvan ieder met hun eigen producten en diensten gebaseerd op verschillende Microsoft platforms.  Het gebruik van deze Microsoft platforms neemt de laatste tijd enorm toe. Denk aan MS Power Platform, Dynamics365, Office365, Teams en steeds meer Azure diensten die meer met elkaar geïntegreerd kunnen worden en dankzij de cloud eenvoudig beschikbaar zijn. Be-Sync blijft opereren onder dezelfde naam en zal zowel haar eigen, als de gezamenlijke klanten bedienen. Be-Sync zal zich voegen bij één van de kantoren van 4PS in Ede.

André Overeem, Partner van 4PS, vertelt: ”We zijn verheugd om Be-Sync in de organisatie te verwelkomen. Hiermee zetten we een vervolgstap in onze totaaldienst van Microsoft-oplossingen voor onze klanten.  4PS investeert in duurzame relaties met haar klanten en de bouwsector, zowel in Nederland als internationaal. Door Be-Sync te integreren, creëert 4PS een platform dat verdere investeringen in groei en toewijding tot de branches Bouw, Installatie en GWW helpt realiseren.”

Ruud Mol, directeur Be-Sync, voegt daaraan toe:  ”Met deze toetreding kunnen we onze huidige klanten en toekomstige klanten beter bedienen met onze producten en diensten. Vanaf heden kunnen wij ook beroep doen op ruim 260 collega’s wat natuurlijk een rechtstreeks voordeel voor onze klanten biedt. We zijn zeer tevreden over deze transactie. Het voelt als een natuurlijke stap om ons bij 4PS te voegen en ons succesverhaal gezamenlijk verder uit te bouwen.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%