Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Meer rendement dankzij de juiste olie en filtratie

Meer rendement dankzij de juiste olie en filtratie

Smeermiddelenspecialist Duport Lubricare heeft ruim 30 jaar ervaring

Storing in een machine? Negen van de tien keer komt het door vervuiling en overmatige slijtage van componenten. Dit is te voorkomen met een goed filtratiesysteem in combinatie met high-performance smeermiddelen. Duport Lubricare is al 30 jaar specialist en leverancier van MOTOREX oliën en CARDEV filtratiesystemen. Op de TKD beurs toont ze hoe je slijtage vermindert, de levensduur van je machine verlengt én dus kosten bespaart.

De MOTOREX hydraulische olie is van de hoogste kwaliteit en onmisbaar bij het gebruik van allerlei soorten (zware) machines in het grondverzet.

Als er een bedrijf is met veel kennis en ervaring op gebied van smeermiddelen en filtratiesystemen, dan is het Duport Lubricare. Het familiebedrijf zit al 30 jaar in de business en is ook al zo lang specialist op het gebied van biologisch afbreekbare hydraulische oliën. “Onze expertise waarderen onze klanten enorm”, aldus directeur en eigenaar Bernie Dunnewind. “Wij leveren biologisch afbreekbare smeermiddelen en filtratiesystemen van de merken MOTOREX en CARDEV. Beide topmerken die in de praktijk veel rendement leveren.”

Zo is de MOTOREX hydraulische olie van de hoogste kwaliteit  en onmisbaar bij het gebruik van allerlei soorten (zware) machines in het grondverzet. “De juiste kwaliteit olie verlengt de levensduur van een machine. Hoe beter de olie, hoe minder onderhoud nodig is. Bovendien is de MOTOREX olie biologisch afbreekbaar en PFAS-vrij. Tot onze service hoort ook het testen of uw huidige machine geschikt is om te vullen met biologisch afbreekbare hydrauliekolie. Zo ja, dan is het goed om te weten dat we binnen 24 uur kunnen leveren.”

Niet alleen de juiste olie is belangrijk, ook een goed filtratiesysteem zorgt voor minder storingen en voorkomt vroegtijdige slijtage. De CARDEV offline en bypass filtratiesystemen van Duport Lubricare krijgen de olie in het systeem ‘schoner dan nieuw’, wat de betrouwbaarheid van machines te goede komt. Ook meer rendement halen uit je machine? Kom langs op stand 93 van Duport Lubricare. Ze denken graag met jou mee!   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.