Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
MATRENT Nederland gaat van start

MATRENT Nederland gaat van start

Huuroplossingen van MATRENT!
Wij hebben een state of the art verhuurvloot. Stuk voor stuk recente, piekfijn onderhouden machines met intelligente technologie en machines die bijdrage aan de verlaging van de CO2-emmisies.  Met een vloot van ruim 150 Komatsu grondverzetmachines biedt MATRENT flexibele oplossingen voor de lange of korte termijn. Van 1 dag tot meerdere jaren. Wij staan te springen om onze klanten te verwelkomen met onze technische kennis, flexibele oplossingen en onze enthousiaste medewerkers. Wij helpen iedereen graag aan een oplossing op uw maat.

MATRENT als solution provider!
Wat wij verstaan onder solution provider? MATRENT streeft naar maximale tevredenheid tegen een zo laag mogelijke operationele kost. Klanttevredenheid is voor ons het belangrijkste in het ontzorgen. Het niet alleen zeggen, maar het ook doen! De klant heeft de keuze uit hele Komatsu gamma vanaf 12 ton waaronder een aantal machines voor specifieke toepassingen zoals de PC290LC-11 Medium Reach en de PC360LC-11 Long Reach graafmachines.  Voor het zware werk is er de WA500-8 wiellader, die tevens voor de op- en overslag activiteiten ingezet kan worden. Wij kunnen de machines aanpassen aan de wensen en behoeften van de klant en regelen eventueel het transport naar elke gewenste locatie in Nederland. Voor technische ondersteuning staat er 24/7 een team van specialisten paraat om waar dan ook service te verlenen.

MATRENT Nederland

Onze technologie die het verschil maakt!
De PC210LCi-11 graafmachines en de D61PXi bulldozers beschikken over de Komatsu Intelligent Machine Control (iMC) technologie. Deze 3D GPS gestuurde machines werken tot een paar centimeter nauwkeurig en zijn een toonbeeld van efficiëntie. Met de HB215LC-3 en de

HB365LC-3 heeft MATRENT een aantal bijzonder zuinige en stille Hybride graafmachines in het programma.

Uw tevredenheid is ons succes!
MATRENT stelt de wensen van de klant altijd centraal, onze meerwaarde is dan ook een hoogwaardige dienstverlening die past bij een tevreden klant. Het begint allemaal bij de perfecte machine en de manier hoe wij er het beste uit weten te halen. Service waar u blij van wordt is voor ons een vanzelfsprekendheid. We bieden maximale inzet tegen de laagst mogelijke operationele kosten.

Onze mensen als sleutel naar uw succes!
Arjan van Gangelen leidt MATRENT Nederland. U zult zich snel vertrouwd voelen in zijn capabele handen. Arjan is een instituut op het gebied van huur oplossingen, zijn enthousiaste manier van werken zal u doen verassen. Met kennis en kunde zal hij altijd een oplossingen voor u bedenken waar mee u zich snel vertrouwd zult voelen ”afspraak is afspraak”!

MATRENT Nederland MATRENT Nederland MATRENT Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.