Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
MATEXPO & CORONA, stand van zaken

MATEXPO & CORONA, stand van zaken

Zoals eerder al gemeld, worden beurzen NIET als evenementen beschouwd. Er is een specifiek protocol dat onder het handelsprotocol ressorteert. Er is geen beperking op absoluut aantal bezoekers en het voorleggen van één of ander attest is ook niet nodig, noch voor exposanten, noch voor bezoekers.

Als organisatie zetten we zelf volop in op ventilatie. Daarom vragen we met aandrang dat exposanten met een buitenstand voldoende ventilatiemogelijkheden voorzien in tent of container (ramen / deuren die open kunnen aan zoveel mogelijk zijdes). De grote opbouwpoorten van de hallen zelf zullen zoveel mogelijk worden opengezet om ook voor exposanten en bezoekers binnen een gezonde omgeving te creëren. Voor catering op de stand wordt dan weer gewoon het horecaprotocol gevolgd. Momenteel betekent dit 8 personen per tafel. De verwachting is echter dat er tegen september nog enkele versoepelingen zitten aan te komen.

We zijn er rotsvast van overtuigd dat deze 39e editie van MATEXPO een schot in de roos wordt voor exposanten en bezoekers. En als iedereen gezond verstand aan de dag legt, dan wordt het zelfs een memorabele editie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.