Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Materieelbeveiliging voor alle soorten hoogwerkers/hijskranen

Materieelbeveiliging voor alle soorten hoogwerkers/hijskranen

Verhuurt of verkoopt u hoogwerkers/hijskranen? Met ABAX Equipment Control heeft u volledige controle over het gebruik van uw liften als u verhuurt of service-intervallen gebruikt als u liften verkoopt.

Gebruik van facturen
Als u liften verhuurt, wilt u niet dat uw lift meer gebruikt wordt dan vooraf met de klant is afgesproken. Maar hoe kunt u er echt zeker van zijn dat de klant binnen de overeenkomst blijft? Met het ABAX-gebruikslogboek registreert het systeem elke minuut en elk uur dat de lift in gebruik is. Op deze manier kunt u extra factureren als het afgesproken gebruik overschreden wordt. U kunt de exacte gebruikstijd zwart op wit terugvinden in uw systeem.

Toont uw materieel op de kaart
Vaak worden er duidelijke afspraken gemaakt over waar de kranen gebruikt zullen worden, zodat de eigenaar weet waar de liften zich bevinden. Maar welke garantie heeft u als de klant de lift toch ergens anders gebruikt? In de praktijk geen. De persoon kan de lift bijna overal mee naartoe nemen en gebruiken voor andere werkzaamheden dan afgesproken. Met ABAX Equipment Control behoort dit probleem tot het verleden tijd. Of u nu op een mobiele telefoon, tablet of pc zit, u kunt overal volgen waar uw machines op de kaart staan. Als u ziet dat uw lift niet op de afgesproken plaats staat, kan een kort telefoontje naar de klant uitleggen waarom. Met ABAX materieelbeveiliging heeft u altijd volledige controle.

De units van ABAX zijn geschikt voor alle soorten hoogwerkers en hijskranen.

ABAX geeft u graag een DEMO om ons systeem te laten zien of download hier onze brochure.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.