Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Master Builders Solutions® lanceert digitale tool voor het vinden van oplossingen in de bouwsector

Master Builders Solutions® lanceert digitale tool voor het vinden van oplossingen in de bouwsector

  • Vind gelijk waar en wanneer en op elk apparaat de juiste oplossing

  • Heldere, overzichtelijke informatie en duidelijke toelichtingen

  • Tips en advies nodig? Zo geregeld!

 

Met Solunaut heeft Master Builders Solutions® van BASF een onlinetool ontwikkeld voor het vinden van oplossingen in de bouwsector. Dankzij de tool kunnen gebruikers relevante oplossingen en producten zoeken en vinden voor bouwprojecten in de sectoren voeding & drank, chemie en afvalwatertechniek. De gegevens worden ingedeeld per sector en per toepassingsgebied, zodat de beste oplossing snel en eenvoudig kan worden gevonden. Solunaut is niet alleen beschikbaar in het Engels, maar ook in de lokale talen van vijf Europese landen.

Gestoeld op digitale technologie

“Solunaut biedt de gebruiker aanzienlijke voordelen en is bijzonder gebruiksvriendelijk – gelijk wanneer en op elk apparaat”, zegt Eric Boullenois, Marketing Manager Industrial and Concrete Refurbishment Europe bij Master Builders Solutions. “Onze doelstelling was om alle relevante informatie op een beknopte en gestructureerde manier beschikbaar te stellen en in enkele klikken toegankelijk te maken – vlot, snel en van om het even waar.” De onlinetool bestrijkt alle aspecten van industriële bouwprojecten en ondersteunt bouwprofessionals die op zoek zijn naar de beste oplossing in het enorme aanbod van Master Builders Solutions.

De vereisten en oplossingen variëren van sector tot sector.

In Solunaut klikken de gebruikers in vier eenvoudige stappen van een overzicht van sectorspecifieke toepassingsgebieden naar de aangewezen oplossing. Bijvoorbeeld van secundaire inkuipingssystemen tot onder meer MasterSeal 7000 CR, voor de snelle, efficiënte en duurzame bescherming en waterdichting van betonnen oppervlakken en structuren in zeer veeleisende omgevingen en andere oplossingen voor specifieke vereisten. De gebruikers kunnen daarbij steeds om advies vragen en contact opnemen met een expert van Master Builders Solutions. Bovendien biedt Solunaut waardevolle inzichten en toegang tot technische fiches, applicatievideo’s en referenties.

Meer informatie: www.solunaut.basf.com en blog.master-builders-solutions.basf.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.