Platform over civiele techniek & infrastructuur
Beton

Martens beton lanceert haar nieuwe serie duurzame betonbuizen

Qube serie

31 maart 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Door een duurzamere productiemethode met productkenmerken die zorgen voor een eenvoudigere en snellere verwerking van de Qube buis op de bouwplaats, is Martens beton met de Qube serie klaar voor de toekomst!

Duurzaam

De Qube serie betonbuizen worden, in een speciaal hiervoor ontwikkelde fabriek, met een volledig nieuwe productiemethode duurzaam geproduceerd. Deze productiemethode  stelt Martens beton in staat om met minder energie en door het gebruik van circulaire grondstoffen de Qube serie betonbuizen duurzaam te produceren. 

Eenvoudigere en snellere verwerking

De nieuwe productiemethode zorgt voor een ongekende maatvastheid en daardoor ook voor een perfecte haaksheid. De zaagbaarheid over de gehele lengte en de unieke glijverbinding zorgen er daarnaast voor dat de Qube buis eenvoudiger en sneller verwerkt kan worden op de bouwplaats.

Flexibiliteit

Indien gewenst kan met de moderne productiemethode snel worden omgeschakeld naar de productie van een andere diameter Qube buis. Zo voldoet de Qube serie van Martens beton volledig aan de huidige wensen van haar klanten in een uitdagende markt waar flexibiliteit gewenst is.

De Qube serie buizen, gecertificeerd onder KOMO-keurmerk, zijn op dit moment leverbaar in de diameters 1000mm, 1250mm en 1500mm. In de uitvoeringen OG (ongewapend) en SV (staalvezelversterkt). Andere diameters en uitvoeringen als Forte buis in ongewapende- en IT-uitvoering (infiltrerend) volgen later dit jaar.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Wouter Jansen

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Grond/Weg/Waterbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht