Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Marc Stubenitsky verwerft 2 Pirtek centers

Marc Stubenitsky verwerft 2 Pirtek centers

Marc Stubenitsky, eigenaar van Pirtek Rotterdam-Zuid heeft per 1 april twee andere Pirtek Centers overgenomen: Pirtek Breda en Pirtek Heinkenszand. Met deze overname is Stubenitsky de eerste franchisenemer binnen de Pirtek organisatie in de Benelux die hiermee 3 servicecenters beheert.

Marc nam de bestaande vestigingen over van de vertrekkende eigenaar Hans Osterholt, die in de afgelopen 9 jaar in zijn regio met Pirtek een stevige marktpositie heeft opgebouwd.

Hans heeft in 2018 een fonkelnieuw center in Heinkenszand opgezet waarmee Pirtek ook in Zeeland op de kaart is geplaatst.

Uiteraard feliciteert Pirtek Benelux Marc met deze nieuwe stap en wenst hem veel succes toe. Hans Osterholt wordt bedankt voor zijn getoonde succesvolle ondernemerschap. Het is dan ook geen toeval dat hij zijn Pirtek carrière af sluit in de top 3 van best presterende Franchisenemers van het afgelopen jaar binnen de Benelux.

Marc Stubenitsky heeft met deze overname dus een goede basis voor verdere groei in de wereld van service en vervanging van hydrauliekslangen. Deze markt is doorlopend in ontwikkeling. Zijn zeer grote netwerk in de Rotterdamse haven komt hier zeker ten goede.

Gelijktijdig met de overname van de twee centers heeft Marc Stubenitsky tevens zijn eerste vestiging verbouwd en zijn vloeroppervlakte uitgebreid tot het dubbele aantal meters. Hierdoor kan ook op Rotterdam-Zuid nu in de eigen werkplaats aan grotere machines worden gewerkt.

De personele bezetting op de verschillende centers blijft ongewijzigd en zal in de toekomst verder gaan groeien. De vaste klanten blijven contact houden met hun vertrouwde aanspreekpunten.

Op de foto v.l.n.r. Marc Stubenitsky en partner, Harald Overwater, managing director Pirtek Benelux en Hans Osterholt en partner.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.