Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
MAN biedt altijd juiste oplossing voor bouw

MAN biedt altijd juiste oplossing voor bouw

De nieuwe range biedt naast een perfect vormgegeven werkplek voor de chauffeurs ook maximale kostenefficiëntie en optimale inzetbaarheid.

Binnen de bouwsector worden er hoge eisen gesteld aan kippers, kraanwagens en betonmixers. Ze moeten efficiënt en zuinig zijn op het asfalt, een maximale flexibiliteit bieden bij het laden en lossen, maar ook in ruw terrein uit de voeten kunnen. Daarom is de nieuwe truckgeneratie van MAN nog beter afgestemd op de individuele eisen van het bouw- en off-road segment. Gebruikers profiteren van de expertise die MAN Truck & Bus gedurende 115 jaar in deze sector heeft opgebouwd.

Het chauffeurscomfort staat bij de nieuwe truckgeneratie van MAN op een hoog niveau.

De hoofdtaken die naast het rijden moeten worden uitgevoerd – zoals het reinigen van de kipperbak, het lossen van ladingen met de laadkraan of het laden en lossen van beton – vormen een echte uitdaging in de bouwsector. Dus is het belangrijk om over een truck te beschikken die bijzonder praktisch is en 100% is afgestemd op de behoeften van de chauffeur. Een truck die de best mogelijke ondersteuning biedt en het werk vergemakkelijkt. MAN heeft hier bij de ontwikkeling van de nieuwe truckgeneratie veel aandacht aan besteed. Dat blijkt uit de nieuwe trapachtige instap, die samen met de grote deuropeningshoek van bijna 90° het in- en uitstappen zo comfortabel en veilig mogelijk maakt. Praktische veegranden houden de cabine schoon en de uitgebreide verstelbaarheid van stoel en stuurwiel zorgt ervoor dat bestuurders van elk formaat een comfortabele positie vinden.

Met de TGL (7,5 tot 12 ton GVW), TGM (12 tot 26 ton GVW), TGS (19 tot 50 ton GVW) en TGX (18 tot 41 ton GVW) in de bouwhoogtes ‘normaal’, ‘middel’ en ‘hoog’ (met mechanische vierwielaandrijving) biedt MAN de bouwsector de juiste truck voor elke toepassing. De moderne 12,4-liter D26 Euro 6d-motor (met vermogens van 430, 470 en 510 pk en hoge koppels vanaf 900 t/min) zorgt in combinatie met de perfect schakelende MAN TipMatic geautomatiseerde transmissies met een ruime keuze aan rijprogramma’s voor hoge prestaties én een laag verbruik. Het volledige MAN motorenprogramma is gecertificeerd voor XTL synthetische brandstoffen volgens de EN15940, zodat een grote CO2-reductie mogelijk is.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.