Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Maatwerk in flexibele huuroplossingen

Maatwerk in flexibele huuroplossingen

Het bedrijf heeft een state of the art verhuurvloot. Stuk voor stuk recente, piekfijn onderhouden machines met intelligente technologie en machines die bijdrage aan de verlaging van de CO2-emissies. Met een vloot van ruim 150 Komatsu grondverzetmachines biedt MATRENT flexibele oplossingen voor de lange of korte termijn. Van 1 dag tot meerdere jaren. 

Zij staan te springen om hun klanten te verwelkomen met technische kennis, flexibele oplossingen en enthousiaste medewerkers. MATRENT helpt iedereen graag aan een oplossing op maat. 

In de rol van solution provider
Wat MATRENT verstaat onder solution provider? Het bedrijf streeft naar maximale tevredenheid tegen een zo laag mogelijke operationele kost. Klanttevredenheid is voor hen het belangrijkste in het ontzorgen. Het niet alleen zeggen, maar het ook doen! De klant heeft de keuze uit hele Komatsu gamma vanaf 12 ton, waaronder een aantal machines voor specifieke toepassingen zoals de PC290LC-11 Medium Reach en de PC360LC-11 Long Reach graafmachines.  Voor het zware werk is er de WA500-8 wiellader, die tevens voor de op- en overslag activiteiten ingezet kan worden. MATRENT kan de machines aanpassen aan de wensen en behoeften van de klant en regelt eventueel het transport naar elke gewenste locatie in Nederland. Voor technische ondersteuning staat er 24/7 een team van specialisten paraat om waar dan ook service te verlenen.

MATRENT

De klant heeft de keuze uit hele Komatsu gamma vanaf 12 ton.


Technologie die het verschil maakt
De  PC210LCi-11 graafmachines en de D61PXi bulldozers beschikken over de Komatsu Intelligent Machine Control (iMC) technologie. Deze 3D GPS gestuurde machines werken tot een paar centimeter nauwkeurig en zijn een toonbeeld van efficiëntie. Met de HB215LC-3 en de HB365LC-3 heeft MATRENT een aantal bijzonder zuinige en stille Hybride graafmachines in het programma.

Tevredenheid van de klant wordt als succesfactor gezien
MATRENT stelt de wensen van de klant altijd centraal, hun meerwaarde is dan ook een hoogwaardige dienstverlening die past bij een tevreden klant. Het begint allemaal bij de perfecte machine en de manier hoe de specialisten van het bedrijf er het beste uit weten te halen. Service waar de klant blij van wordt is voor MATRENT een vanzelfsprekendheid. Er wordt maximale inzet geboden, tegen de laagst mogelijke operationele kosten. 

MATRENT

Arjan van Gangelen biedt oplossingen op maat aan.


De sleutel naar succes!
Arjan van Gangelen leidt MATRENT Nederland. Klanten zullen zich snel vertrouwd voelen in zijn capabele handen. Arjan is een instituut op het gebied van huur oplossingen, zijn enthousiaste manier van werken is verrassend. Met kennis en kunde zal hij altijd met oplossingen komen waar de klant zich snel vertrouwd mee voelt. Want voor Arjan geldt: ”afspraak is afspraak”.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.