Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Maak van jouw schaftwagen een zelfvoorzienende, duurzame schaftwagen

Maak van jouw schaftwagen een zelfvoorzienende, duurzame schaftwagen

Met de Wattsun Solarkit kan iedere schaftkeet omgebouwd worden tot een duurzame schaftkeet. Onze Wattsun Solarkit is een plug & play-oplossing waarmee je altijd bent voorzien van stroom, zelfs wanneer er geen netstroom in de buurt is. De installatie is eenvoudig en in combinatie met het unieke stapelbare batterijsysteem van Wattsun kan de capaciteit eenvoudig uitgebreid worden. Bovendien is het systeem multi-inzetbaar, doordat je de Wattsuns gemakkelijk uit de keet haalt om ook buiten met stroom te werken.

100% zelfvoorzienend

Heb je stroom nodig in je schaftwagen? Ben je altijd op zoek naar een stroompunt? Je hoeft niet langer een vervuilend aggregaat te gebruiken. Met onze Solarkit in combinatie met ons batterijsysteem wek je zelf stroom op die ter plekke gebruikt kan worden. Vanaf nu zet je je koffie met energie van de zon en laad je tijdens het werk je laptop, telefoon en accugereedschap gratis op met groene stroom. Zo ben je 100% zelfvoorzienend en kun je altijd en overal comfortabel werken en pauzeren. 

Klaar voor de toekomst?

Emissievrij werken is de nieuwe standaard en opdrachtgevers stellen dit steeds vaker als voorwaarde. Sterker nog, in 2030 moeten bouwplaatsen in Nederland volledig emissievrij zijn. Met de producten van Wattsun ben je klaar voor de toekomst en werk je met gratis zonne-energie. Naast dat het comfortabeler werken is, dient het ook als een mooi visitekaartje richting de opdrachtgever.

De Wattsun Solarkit bevat onder andere:

  • 2 tot 6 stuks 400W-zonnepanelen
  • Alle benodigde kabels en ingebouwde omvormer
  • Een batterijsysteem van 3,0 kWh dat uitbreidbaar is tot 7,8 kWh

Comfortabel schaften

Met de Wattsun Solarkit in combinatie met ons accusysteem ben je verzekerd van comfortabel en gezond schaften. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over uitlaatgassen en geluidsoverlast. Dit zorgt voor een aangenamere en gezondere werkplek. Daarnaast is ons systeem onderhoudsvrij, wat betekent dat je geen tijd verspilt aan onderhoudswerkzaamheden die bij een verbrandingsmotor wel nodig zijn. Zo blijf je ongestoord aan het werk en geniet je van een comfortabele pauze.

Multi-inzetbaar

De multi-inzetbaarheid van de Wattsun is een groot voordeel ten opzichte van aggregaten en andere accu-oplossingen. Zo kan ons batterijsysteem dienen als vaste stroombron in de schaftwagen, maar is het ook draagbaar. Hierdoor kan de Wattsun niet alleen binnen, maar ook buiten de keet worden ingezet. Zet de Wattsun op de bouwplaats en werk overal met duurzame, stille stroom. Met de mogelijkheid om zowel netstroom als zonnestroom te gebruiken, is de Wattsun een flexibele, betrouwbare en duurzame oplossing voor alle werkzaamheden.

Simpele installatie

Met onze op maat gemaakte Wattsun Solarkit is de plug & play-installatie een fluitje van een cent. De Solarkit is eenvoudig te integreren in iedere schaftwagen of bouwkeet. Door deze simpele installatie beschik je binnen no time over een zelfvoorzienende, duurzame keet. Vanaf nu werk je volledig emissievrij op locatie.

Wil je direct aan de slag, of zoek je hulp bij de installatie? Neem voor vrijblijvend advies contact op, of maak een belafspraak via de belafspraak-button.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.