Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Maak kennis met hét opleidingsbedrijf voor de grond-, weg- en waterbouw in Noord- en Oost-Nederland
InfraVak matcht leerbedrijf aan leerling. Hier zien we leermeester Edwin Attema met (inmiddels oud-leerling) Gijs Klein Gunnewiek (die nu werkzaam is bij zijn leerbedrijf Hoftijzer).

Maak kennis met hét opleidingsbedrijf voor de grond-, weg- en waterbouw in Noord- en Oost-Nederland

Wil jij samen met een team iets moois maken en de fijne kneepjes van het vak leren van echte vakmensen? Dan moet je bij InfraVak zijn: hét opleidingsbedrijf voor de grond- weg- en waterbouw in Noord- en Oost-Nederland.

Een gesprek met Kim Wever van InfraVak, over wat InfraVak zowel voor leerlingen als leerbedrijven kan betekenen. “Goede vakmensen worden steeds schaarser, ook in de gww. Dat komt deels door de vergrijzing en daarom zijn wij zo blij met nieuwe initiatieven waarin technisch onderwijs verder ontwikkeld kan worden en waarmee je in kunt spelen op de regionale arbeidsmarkt. InfraVak verbindt leerbedrijven, ROC’s en leerlingen met elkaar en zorgt voor een optimale samenwerking. De nieuwe aankomende vakmensen kunnen via ons en een ROC het werken en leren binnen een BBL-opleiding combineren.”

Wil jij de kneepjes van het vak leren?

Bij InfraVak kun je diverse opleidingen volgen binnen de gww-sector. Wever: “De kneepjes van het vak leer je bij één van de leerbedrijven bij jou in de buurt, waar je gemiddeld zo’n vier dagen per week aan de slag bent, onder leiding van een ervaren leermeester. Daarnaast ga je één dag per week naar een ROC bij jou in de buurt. Zie ons maar als jouw werkgever, die jouw salaris en studie betaalt en jou gedurende het gehele traject begeleidt, van aanmelding tot diploma.”

Ben jij dat leerbedrijf dat wil bouwen aan de toekomst?

“Ook voor de leerbedrijven hebben we een belangrijke taak: we ontzorgen ze op het gebied van werving, voeren intakegesprekken en leggen de match tussen het leerbedrijf en de leerling. Ons doel: voldoende instroom van nieuwe toekomstige vakmensen, die veelal aan de slag kunnen in het leerbedrijf waar ze de opleiding hebben gevolgd”, besluit Wever.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.