Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Luijten Groep eigenaar van de Doosan DX140LCR-7

Luijten Groep eigenaar van de Doosan DX140LCR-7

We zijn langs geweest bij Luijten Groep, hier hebben we eigenaar Remy en machinist Sandro gesproken. Sandro is inmiddels zes jaar in dienst bij Luijten Groep en mag met trots de Doosan DX140LCR-7 besturen. Ze wilden dan ook graag hun ervaring delen. Benieuwd waarom Sandro de machine omschrijft als een ‘wolf in schaapskleren’? Lees dan verder!

Herkomst

Begonnen als een hoveniersbedrijf is Luijten Groep ontstaan in 2003. Waar ze zich vooral bezighielden met groene ruimte, parken en particuliere tuinen. Uitbreiding vond een paar jaar later plaats en werkzaamheden als grondverzet, infrawerk en civiele techniek werden al snel aan het lijstje toegevoegd. Nu, in 2022, bestaat Luijten Groep uit vier verschillende bedrijven: Luijten GroentechniekBuitengewoon HabetsGreenspot & Co en Equipment Service Zuid.

Projecten

”Momenteel gebruiken we de Doosan DX140LCR-7 voor het afgraven van een waterbassin, voor zulke werkzaamheden doet de machine het erg goed en mede daarom hebben we hem ook aangeschaft. Verder zitten we veel in het infrawerk en ook daar doet hij echt goed zijn werk. Direct inzetbaar dat was ook de bedoeling’’, vertelde Remy.

Voorkeur Doosan

”Het allerfijnste vind ik de rust in de cabine van een Doosan machine met in het bijzonder de DX140LCR-7 rupsgraafmachine. Je hoort de pomp van de graafmachine gewoon niet. Als je de hele dag met een machine bezig bent, is dat wel belangrijk. Ook de jongens die rondom de machine aan het werk zijn, zeggen dat altijd”. Machinist Sandro noemde het met mooie woorden: ”een wolf in schaapskleren.”

”Een lange tijd geleden hebben we bij Staad ook de Doosan DX170W-5 mobiele graafmachine aangeschaft. Toen hebben we aan tafel gezeten en kritisch gekeken naar de verschillende merken. Hieruit bleek dat Doosan gewoon echt de beste optie was. Voorheen heb ik ook altijd met een Doosan gewerkt en dat is me altijd super goed bevallen”, vertelde Sandro vrolijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.