Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Livegang 4PS Magazijn App: beheer uw magazijnprocessen in één systeem

Livegang 4PS Magazijn App: beheer uw magazijnprocessen in één systeem

In de 4PS Magazijn App slaat de magazijnbeheerder alle magazijngegevens eenvoudig digitaal op. Papieren lijsten zijn daardoor niet meer nodig. De integratie met de ERP-software 4PS Construct zorgt er bovendien voor dat alle data samenkomen in één systeem. Hiermee voorziet 4PS, softwareleverancier voor de bouwnijverheid, klanten van een waardevolle ondersteuning voor het magazijn.

Digitalisering in het magazijn met 4PS Construct 

Voor magazijnbeheerders is controle over het magazijn en volledig inzicht in alle magazijnprocessen cruciaal. Met de 4PS Magazijn App creëert men een duidelijk overzicht op één plek. Van het verzamelen van digitale magazijnbonnen tot het regelen van afgifte, balieverkoop en retouren; alles verloopt via de 4PS Magazijn App. Daarnaast is het mogelijk om via de app orders uit het ERP-systeem te starten of picken. Data wordt lokaal opgeslagen waardoor de app ook zonder internetverbinding gebruikt kan worden.

Alle processen integreren in één systeem

Bedrijven die met magazijnsoftware werken, beheren verschillende processen vaak via aparte softwareprogramma’s. In- en verkoop, retourneren, inventarisatie en projectbeheer worden allemaal via verschillende tools of op papieren lijsten geregistreerd. Miscommunicatie, onduidelijkheden en/of vertragingen zijn hierdoor aan de orde van de dag. De 4PS Magazijn App van 4PS Construct biedt hiervoor een oplossing. Door de integratie met 4PS Construct komen alle magazijnprocessen samen in één systeem. 

Toekomstvisie

4PS zet steeds meer in op mobiliteit. Naast de 4PS Magazijn App die onlangs volledig vernieuwd is, biedt 4PS apps aan voor op de bouwplaats, de buitendienst en voor het registreren van uren. Met deze apps registreren medewerkers op locatie gemakkelijk gegevens en hebben ze alle informatie bij de hand.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.