Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Kwalitatieve terreinafscherming
ABC Hekwerk Noord-West heeft de drie ketenparken afgeschermd met een hekwerk en voorzien van een toegangspoort.

Kwalitatieve terreinafscherming

De werkzaamheden aan de Markermeerdijken strekken zich uit over een traject van 33 kilometer dat is opgesplitst in drie deelgebieden. Per deelgebied is een ketenpark ingericht van waaruit de dijkversterkingsoperatie wordt aangestuurd. Als raamcontractant van de Alliantie heeft ABC Hekwerk Noord-West de drie ketenparken afgeschermd met eenhekwerk en voorzien van een toegangspoort. 

ABC Hekwerk Noord-West maakt deel uit van de landelijke ABC Hekwerk-organisatie. “De organisatie heeft ons land in regio’s verdeeld en dat maakt dat ieder project wordt uitgevoerd door lokale partijen”, zegt Rob Duinkerken van ABC Hekwerk Noord-West. “We zijn bekend in de regio en hebben in de loop der jaren mooie contacten en relaties opgebouwd. Dat geldt ook voor de partners in de Alliantie Markermeerdijken. Op uitnodiging hebben we ingeschreven op de tenderuitvraag en zijn als beste partij uit de bus gekomen. Voor de terreinafschermingen op het project werken we op basis van een raamovereenkomst die we zijn aangegaan met de Alliantie.” 

Vlnr: Rob Stegers, Ed Stegers, Daan Stegers en Stef Stegers

Advies en maatwerk

“Met een uitgebreid productpakket bieden we voor elke situatie een passende hoogwaardige oplossing”, vervolgt Duinkerken. “Of het nu gaat om een hekwerk rondom de geitenweide, een ultramodern systeem voor toegangsbeheersing of nieuwe ballenvangers bij een sportveld, we denken graag met onze opdrachtgevers mee. We zijn als bedrijf ISO 9001 & VCA* gecertificeerd en natuurlijk hebben onze monteurs hun benodigde certificaten om veilig en gezond te kunnen werken. Daarom hebben al onze montagebussen de beschikking over een vaste kraan en hebben we een eigen mini-kraan, shovel en asfaltzaag om ons te helpen het werk makkelijker te maken. We gaan dan ook geen enkele uitdaging uit de weg.”

Continuïteit gewaarborgd

“Betrokken, servicegericht en vakwerk zijn belangrijke kernwaarden binnen onze regionale organisatie”, zegt Duinkerken. “Met een kleine twintig medewerkers zijn we niet te groot voor kleine klussen en zeker niet te klein voor de grote projecten.” ABC Hekwerk Noord-West bedient de markt vanaf de Afsluitdijk tot Amsterdam al meer dan dertig jaar met heel veel plezier. De continuïteit is bovendien gewaarborgd. “ABC Hekwerk Noord-West is een echt familiebedrijf, grondlegger Stef Stegers is 75 jaar maar nog steeds inzetbaar voor speciale projecten. Zijn twee zoons Rob en Ed hebben de dagelijkse leiding ondertussen overgenomen en sinds vorig jaar is de enige kleinzoon Daan ook bij het bedrijf betrokken. Hij leert nu de fijne kneepjes van het vak in de praktijk.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.