Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Krachtvoer op locatie: wij sjeffen het! 

Krachtvoer op locatie: wij sjeffen het! 

“Daar waar fysiek zwaar werk verricht wordt, leveren wij de bouwstoffen voor de inwendige mens”, zegt Rick Lauffer, eigenaar van Sjeff. 

Enorme flexibiliteit

Dag- en nacht, doordeweeks of juist in de weekenden, tijdens buitenwerkstellingen of last-minute: Sjeff is dé cateraar op locatie en vooral heel flexibel. Zijn mobiele keukenunit is een ware aanvulling op elke bouwlocatie of project. Niet alleen tijd- en geldbesparend, maar ook een garantie voor versbereide maaltijden. “We kunnen zo anticiperen op de vraag en opschalen waar nodig, ongeacht hoeveelheid of tijdstip. Sjeff maakt op maat gemaakte maaltijden die passen bij de te verrichten werkzaamheden en bij de werktijden die ter plaatse worden gehanteerd.”

Sjeff staat 24/7 klaar om op elke gewenste locatie en op elk gewenst tijdstip de catering te verzorgen. Zoals tijdens buitendienststellingen bij spoorse projecten.

Belangrijk onderdeel van een bouwproject

Sjeff is de ideale cateraar voor grote projecten of bij projecten waarin met periodes veel moet gebeuren, zoals tijdens buitendienststellingen of als er een grote stort is. “Zo is onze foodunit nu voor zeven weken ingezet bij een grootschalige revisie van vuilverbrandingsfabriek, om medewerkers die daar 24/7 aan het werk zijn van buitenaf te kunnen bedienen van complete maaltijden. Helemaal coronaproof, verdeeld in shifts.”

Sjeff ontzorgt met zijn komst de facilitaire dienst van ieder bouwproject en de mensen zelf ervaren het als een ware blijk van waardering wanneer een ontbijt, de lunch, het avondeten of een late-night-snack goed geregeld zijn. Dat weten ze ook bij project OpenIJ, waar Sjeff dagelijks de warme maaltijd verzorgt. Inge Wigbout van D’Inge Cleaning en Support: “Sjeff biedt een gevarieerd menu en houdt rekening met etappes waarin gegeten wordt. Dankzij de thermoboxen zijn de mensen verzekerd van een warme maaltijd, stipt op tijd bezorgd. Er wordt rekening gehouden met dieetwensen, zoals glutenvrij en halal. Wij zijn zeer tevreden!” Regelmatig verzorgt Sjeff de catering bij grote spoorse projecten. Corné de Visser: “Ruime keuze, goede maaltijden en alles tot in de puntjes verzorgd. Prima service en heel klantvriendelijk, dát is Sjeff.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.